Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raz ruchałem taką obrzyganą...
Jakoś poszło
za drugim razem spróbuj z nieobrzyganą
Do kąt zmierzasz świecie..?
Dożyliśmy takich czasów , że nawet ktoś nakręcił rzygającą babe a stado ludzi siedzi i to ogląda...
Do kąt zmierzasz świecie..?
Do bibloiteki.
[ Dodano: 2024-06-28, 23:55 ]
Do bibloiteki.
Genialnie.
Raz ruchałem taką obrzyganą...
Jakoś poszło
Kolega kolegi mówił, że ruchał taką obrzyganą i zesraną. I też poszło.
Kolega kolegi mówił, że ruchał taką obrzyganą i zesraną. I też poszło.
Chciałeś napisać obrzezaną taka literówka ☺
Wyraźne sygnały od organizmu, że ją kocha - takie piękne serduszko wyrzygała. Alkohol to trucizna, która zabija pomału i po cichu. Upośledza społecznie, konsekwencje dużego i długiego picia są często nieodwracalne. Nie jestem tu by kogoś umoralniać, piszę bo znam temat z autopsji i wiem ile trzeba samozaparcia aby z tym skończyć. Jedna z największych trucizn cywilizacyjnych reklamowana w tv, legalna. Otumania i upośledza tłum by nie chciał nic zmienić.
Genialnie.
Górnolotna wypowiedź, która i tak nic nie zmieni, bo jak nie chce rzucić to nie rzuci, i nie ma co pierdolić wrazesow, jak człowiek zrozumie to sam z tego wyjdzie. Wiem z doświadczenia osobistego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów