Wbiły bez zaproszenia.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Wbiły bez zaproszenia.
nie jestem expertem ale to samce lwa morskiego
Przecież to właśnie są leniwce- grube, brzydkie i się nie ruszają, no leniwce jak talala. Eksperci kurwa.
Jakoś tak kojarzy mi się ten obrazek z Europą uginającą się pod naporem przybywających z Afryki inżynierów i lekarzy. Niby spoko, oni tylko na chwilę, ale łódka idzie na dno...
Co za czasy.Juz nawet jakimś morsom (czy coś tego typu bo mnie zaraz jakiś ekspert zjebie) nie chce się pływać.Jeszcze brakuje tego,żeby murzynom nie chciało się zbierać bawełny.
Jaki leniwiec przecież to lama ośle!
Jeżeli by się ten jacht zatopił pod ich ciężarem to jaki koszt był by go wyciągnięcia? W sumie szkoda trochę zostawić w chuj pod wodą.
Jeżeli by się ten jacht zatopił pod ich ciężarem to jaki koszt był by go wyciągnięcia? W sumie szkoda trochę zostawić w chuj pod wodą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów