Film wyjaśni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
co by nie powiedzieć to mówił prawde i sie nie bał,wymieniał szkodników z nazwiska jak sie to skończyło każdy wie,moim zdaniem był zawsze za Polską, no ale na chuj ta muzyczka
Mamo Tato solidarnosc dziekuje ....
za Św.P Pana Leppera zawsze piwo. Szczery aż do bólu. I oto chodzi w dzisiejszej polityce.
Lepper przypadkiem nie miał kontaktów z Białoruskimi służbami?
"W Polsce są zazwyczaj dwa wyjścia z sytuacji: normalne i nadprzyrodzone. Normalne jest takie, że z nieba schodzą zastępy aniołów i robią za nas. A nadprzyrodzone - kiedy sami weźmiemy się do roboty."
Kurwa łapy opadają ,liczą na zapomnienie ... ludzie to debile ,nie wiedzą co wpierdalali na obiad dzień wcześnie , a będą pamiętać co się działo wcześniej , tvn zajebie news o oskarach i lemingom zapełni się ram , a twardego to zapierdolą reklamami . Dzięki bogu jest internet . Szalom
Pamiętacie? Z Kaczyńskiego się śmiali, z Leppera się śmiali. Teraz śmieją się z Tuska i drugiego Kaczora. Za to korwin mikke jest najlepszy. Za 15 lat wszystko wyjdzie! Z tych których się śmialiście będą na piedestale, a ci których poważaliście będą na mazowieckiej burdy robić
Szkoda że go dopadł seryjny samobójca ,dzięki Lepperowi jakies 5% szwindli PO ujrzało swiatło dzienne, i szkoda że w materiale nie było jak sie z niego wysmiewali jak mowil o talibach i jak bylo panie Tusk byli torturowani czy nie.
Pod koniec filmu.. te jebane uśmiechnięte ścierwa. Wybaczcie poniosło mnie, idę spać, jutro robota, w końcu 2200 zł na miesiąc piechotą nie chodzi.
Za 15 lat to akurat korwe będzie wąchał kwiatki od spodu, to już stary dziad. I do tego chory.
VisaInfinity napisał/a:
Pamiętacie? Z Kaczyńskiego się śmiali, z Leppera się śmiali. Teraz śmieją się z Tuska i drugiego Kaczora. Za to korwin mikke jest najlepszy. Za 15 lat wszystko wyjdzie! Z tych których się śmialiście będą na piedestale, a ci których poważaliście będą na mazowieckiej burdy robić
daj linka do jednego ujecia z tvp albo tvn gdzie sie smieja z tuska...
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Kurakk napisał/a:
tu całość, warto obejrzeć
Też miałem dodać.. Z kolei zajebiście autor "szukał i nie znalazł", skoro po wpisaniu w YT frazy "Andrzej Lepper" To drugi film w pozycjonowaniu -.-
I żeby nie było, wiem o tym pełnym filmiku z posta, który tu już był
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów