18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Leśne zabawy :)
quickxxx • 2013-08-13, 13:04
Najnowszy z filmików znajomych którzy zamiast asfaltu wolą błoto i piach . Jest kilka gleb i ładne widoczki więc może się spodobać .

Enjoy

PS: Młody rozwala system
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
quickxxx 2013-08-13, 17:45 5
Cara_Al_Sol napisał/a:

Bardzo mi przykro, że nie ma takich torów.
Ale na hałas i płoszenie zwierząt już nic nie napiszesz?
Fajnie, że macie zajawkę. Ale wydaje mi się, że jest to równie uciążliwe co sąsiad ze słabością do disco-polo.
A spacer po lesie ma chyba tylko sens, gdy nie ma nikogo w pobliżu, prawda? 10km od cywilizacji - spoko. Tak myślę ja, tak dzika zwierzyna i tak myślą fani dwóch kółek.
Nie zmienię zdania, bo miejsce motocykla jest na drodze lub torze.
Pozdrawiam, "geolog"

Nie chciałem się nazbyt rozpisywać więc wybrałem najważniejsze punkty, ale jeśli Ci zależy .

Co do zwierzyny osobiście uważam że gorzej na nią wpływają działania myśliwych, wycinka drzew i chociażby problem z przejściem do źródła wody przez ruchliwą drogę.

A co do hałasu to przede wszystkim właśnie przestraszą sarenkę, a trafienie na takich chłopaków w środku lasu jest naprawdę mało prawdopodobne, dużo łatwiej jest trafić na wycie piły mechanicznej w środku lasu niż na takich crossy, a nawet jeśli to ich za 5min nie będzie słychać, a ww. piła będzie wyć cały czas .

PS: Nikt Ci nie każe zmieniać zdania, spójrz na to z innej perspektywy po prostu i może trochę więcej wyrozumiałości .
Zgłoś
Yamooo 2013-08-13, 17:54 1
Zajebiste miejsca do jazdy
Chyba bedzie sie trzeba tam wybrac:)
Krata zimnego za filmik:)
Zgłoś
mrwieszkto 2013-08-13, 17:54 2
Wszystko spoko, ale jak trzeba sprzęty myć to już nie jest tak fajnie Ale wolę to od ścigaczy. Tak samo jak rajdy od driftu itp, gusta i guściki
Zgłoś
icac 2013-08-13, 17:57 2
O kurwa, ale macie fajne piaski i jeziorka

U mnie tylko ziemia, błoto, las i skały... ale za to podjazdy lepsze
Zgłoś
SoNyCS 2013-08-13, 18:06
Zajebisty filmik! Piwko
Zgłoś
JądroChaosu 2013-08-13, 18:06 1
@up czyli jak ktoś robi gorszą rozpierduchę w lesie, to już robienie trochę mniejszej jest OK? Toś się popisał logiką, normalnie kurwa kwiat polskiej młodzieży.

Stalowej linki w kark życzę rozpierdalającym lasy. I naprawdę chuj mnie obchodzi że nie ma torów w okolicy, trzeba było o tym pomyśleć zanim kupiliście jebane pierdziawki.
Zgłoś
malutky 2013-08-13, 18:12 6
Pierdolone zadrosne cioty, zrobcie cos ze swoim zyciem a nie wieczne napierdalanie na innych, psy ogrodnika.
Zgłoś
gierq 2013-08-13, 18:15
hejterzy hejtuja
Zgłoś
Zielonek92 2013-08-13, 18:15
hehe a to ciekawe ;d Jestem z miasta Nysa
Zgłoś
FreakyOmen 2013-08-13, 18:16
A mnie się podoba ;] Piwko
Zgłoś
Nokia3310 2013-08-13, 18:19 3
A ja wszystkim malkontentom plującycym jadem zza monitora życzę żeby znaleźli sobie jakąś pasję.
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 18:22
JądroChaosu napisał/a:

@up czyli jak ktoś robi gorszą rozpierduchę w lesie, to już robienie trochę mniejszej jest OK? Toś się popisał logiką, normalnie kurwa kwiat polskiej młodzieży.

Stalowej linki w kark życzę rozpierdalającym lasy. I naprawdę chuj mnie obchodzi że nie ma torów w okolicy, trzeba było o tym pomyśleć zanim kupiliście jebane pierdziawki.

Że tak powiem, po ciężkich maszynach leśnych nie ma zazwyczaj czego rozpierdalać, to jakbyś powiedział że krosy mogą poorali poligon czołgowy...
Wybierz się kiedyś do lasu to zobaczysz. I nie widzę na ich filmiku rozpierdalania lasów.. rozpierdalanie lasu masz tu

Zielonek92 napisał/a:

hehe a to ciekawe ;d Jestem z miasta Nysa

Nazwa jest od rzeki która u nas przepływa, ewentualnie klubu piłkarskiego od niej nazwanego
Zgłoś
Din 2013-08-13, 18:55
@Nokia 3310
Ja już znalazłem, rozstawiam linki w lasach i w ten sposób tworzę materiał na harda
Zgłoś
Abgda 2013-08-13, 18:55 2
JądroChaosu napisał/a:

Kolejny pseudointelYgent
Zapewniam Cię durny ignorancie, że dopóki chłopaki nie jeżdżą po uprawach i ściółce, nie robią nic złego. Jest to kropla w morzu tego, co zrobi Ci gość na zrywce albo ciężarówka wywożąca masę. Jak droga nie nadaje się do jazdy, jest po prostu naprawiana.

Jak ktoś wyżej napisał, najgorszym syfem, jaki można zrobić w lesie, to wyjebać śmieci i kraść gotowe do odbioru drewno.
Zgłoś
JądroChaosu 2013-08-13, 19:13 1
@up jak pisałem, zajebista logika. Ktoś ukradł milion to jak ja ukradnę 100zł to jest ok, w końcu to kropla w morzu tego całego złodziejstwa. Poza tym lasy są niczyje, trochę rozpierduchy nikomu nie zawadzi.

Przez takich ludzi jak TY w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem