18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Leśne zabawy :)
quickxxx • 2013-08-13, 13:04
Najnowszy z filmików znajomych którzy zamiast asfaltu wolą błoto i piach . Jest kilka gleb i ładne widoczki więc może się spodobać .

Enjoy

PS: Młody rozwala system
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tco 2013-08-13, 13:07 3
"Najnowszy z filmików znajomych którzy zamiast asfaltu wolą błoto i piach"

Rumunow tutaj nie znajdziesz .
Zgłoś
maciek55 2013-08-13, 13:11 9
Głupie, nudne i wogóle nieśmieszne
Zgłoś
Basmacz 2013-08-13, 13:13 19
Całe 10 minut czekałem na to aż w końcu któryś z tych młodzieńców czyniących w lesie hałas wpierdoli się na rozpiętą między drzewami stalową linkę. Tak się nie stało, jestem zawiedziony a film uważam za nudny. ;P
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 13:15
Basmacz napisał/a:

Całe 10 minut czekałem na to aż w końcu któryś z tych młodzieńców czyniących w lesie hałas wpierdoli się na rozpiętą między drzewami stalową linkę. Tak się nie stało, jestem zawiedziony a film uważam za nudny. ;P

Jeśli by coś się takiego wydarzyło film prawdopodobnie wylądowałby na hardzie .
I nie aż tacy młodzieńcy dwójce do ciebie daleko nie brakuje Nie sugeruj się młodym ^^
Zgłoś
l................e 2013-08-13, 13:21 10

Piwko za dobrą zajawkę! No i za zajebiste miejscówki do jazdy Szkoda, że w moich okolicach takich nie ma.

@down: Na pewno w mniejszym stopniu, niż te miernoty umysłowe które do lasów wywożą tony śmieci
Zgłoś
p................2 2013-08-13, 13:23 12
nic tylko niszczą lasy tymi pierdziawkami
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 13:26 1
A.J.K.S napisał/a:

Piwko za dobrą zajawkę! No i za zajebiste miejscówki do jazdy Szkoda, że w moich okolicach takich nie ma.

Zapraszamy do Lubuskiego
Zgłoś
wolfik990 2013-08-13, 13:33
@Lubuskie?
A z jakiego miasta jesteście?
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 13:35
wolfik990 napisał/a:

@Lubuskie?
A z jakiego miasta jesteście?

Okolice Żar Daleko nie masz
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-08-13, 14:32 59
Wyobraź Sobie, że już podrosłeś. Masz rodzinkę, albo przyjaciół.
Po całym tygodniu użerania się w robocie, robisz Sobie wycieczkę do lasu.
Na łono natury. Cisza i spokój. Wiatr we włosach i zapach kory.
Odzyskujesz spokój i morda Ci się cieszy, bo tak tu ładnie i zielono.

I wtedy, w oddali słyszysz te pierdolone bzyczenie.

Rozpieprzone ścieżki, wypłoszona zwierzyna, hałas, smród od którego uciekłeś z miasta.
Śmieci, syf i ten pierdolony hałas. Szybciej, Szybciej, chuj z drzewkami i krzakami.
Nie Ma specjalnych torów do takiej jazdy?Czy może za drogo?
Nie mam nic do takich jazd - ale na litość - Nie niszczyć lasu i spokoju innych!
Pozdrawiam.
Zgłoś
~Vuko 2013-08-13, 14:43
Aaa skoro to Lubuskie to sobie rozjeżdżać możecie
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 15:32 6
Cara_Al_Sol napisał/a:

Wyobraź Sobie, że już podrosłeś. Masz rodzinkę, albo przyjaciół.
Po całym tygodniu użerania się w robocie, robisz Sobie wycieczkę do lasu.
Na łono natury. Cisza i spokój. Wiatr we włosach i zapach kory.
Odzyskujesz spokój i morda Ci się cieszy, bo tak tu ładnie i zielono.

I wtedy, w oddali słyszysz te pierdolone bzyczenie.

Rozpieprzone ścieżki, wypłoszona zwierzyna, hałas, smród od którego uciekłeś z miasta.
Śmieci, syf i ten pierdolony hałas. Szybciej, Szybciej, chuj z drzewkami i krzakami.
Nie Ma specjalnych torów do takiej jazdy?Czy może za drogo?
Nie mam nic do takich jazd - ale na litość - Nie niszczyć lasu i spokoju innych!
Pozdrawiam.

Niszczenie lasu? Sorry geologu ale 80% czasu to jest jeżdżenie drogami na takich wypadach, a jak myślisz dlaczego te drogi są przez nich uczęszczane? Bo są rozpierdolone przez tiry, ciągniki i inne chujstwo z dużymi kołami tak że połowa samochodów by oberwała zderzaki miskę olejową i tłumik zanim by dobrze do lasu wjechali. I również to twoje niszczenie lasu występuje w tak malutkim promilu że to jest pomijalne...
A co do odpoczynku... kto normalny idzie 10 km wgłąb lasu z rodzinką odpocząć? Chyba członek grupy miłośników boleriozy... I tak te miejsca na filmiku są oddalone w chuj kilometrów od zabudowań. Jedynie przejeżdżają przez miejsca ewentualnie uczęszczane, czyli notabene nie robią nic innego od osób spierdalających z miasta na polane bo oni też raczej na piechotę tam nie idą.

I nie, nie ma w naszej okolicy żadnego toru niestety.
Zgłoś
Wasili666 2013-08-13, 15:48 12
I tak się właśnie powinno spędzać wolny czas. Tylko uważajcie na te ścierwa

Ostatnio dość popularne w lasach
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2013-08-13, 17:16 8
quickxxx napisał/a:

Niszczenie lasu? Sorry geologu ale 80% czasu to jest jeżdżenie drogami na takich wypadach, a jak myślisz dlaczego te drogi są przez nich uczęszczane? Bo są rozpierdolone przez tiry, ciągniki i inne chujstwo z dużymi kołami tak że połowa samochodów by oberwała zderzaki miskę olejową i tłumik zanim by dobrze do lasu wjechali. I również to twoje niszczenie lasu występuje w tak malutkim promilu że to jest pomijalne...
A co do odpoczynku... kto normalny idzie 10 km wgłąb lasu z rodzinką odpocząć? Chyba członek grupy miłośników boleriozy... I tak te miejsca na filmiku są oddalone w chuj kilometrów od zabudowań. Jedynie przejeżdżają przez miejsca ewentualnie uczęszczane, czyli notabene nie robią nic innego od osób spierdalających z miasta na polane bo oni też raczej na piechotę tam nie idą.

I nie, nie ma w naszej okolicy żadnego toru niestety.

Bardzo mi przykro, że nie ma takich torów.
Ale na hałas i płoszenie zwierząt już nic nie napiszesz?
Fajnie, że macie zajawkę. Ale wydaje mi się, że jest to równie uciążliwe co sąsiad ze słabością do disco-polo.
A spacer po lesie ma chyba tylko sens, gdy nie ma nikogo w pobliżu, prawda? 10km od cywilizacji - spoko. Tak myślę ja, tak dzika zwierzyna i tak myślą fani dwóch kółek.
Nie zmienię zdania, bo miejsce motoru jest na drodze lub torze.
Pozdrawiam, "geolog"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem