Enjoy
PS: Młody rozwala system
Całe 10 minut czekałem na to aż w końcu któryś z tych młodzieńców czyniących w lesie hałas wpierdoli się na rozpiętą między drzewami stalową linkę. Tak się nie stało, jestem zawiedziony a film uważam za nudny. ;P
Piwko za dobrą zajawkę! No i za zajebiste miejscówki do jazdy Szkoda, że w moich okolicach takich nie ma.
Wyobraź Sobie, że już podrosłeś. Masz rodzinkę, albo przyjaciół.
Po całym tygodniu użerania się w robocie, robisz Sobie wycieczkę do lasu.
Na łono natury. Cisza i spokój. Wiatr we włosach i zapach kory.
Odzyskujesz spokój i morda Ci się cieszy, bo tak tu ładnie i zielono.
I wtedy, w oddali słyszysz te pierdolone bzyczenie.
Rozpieprzone ścieżki, wypłoszona zwierzyna, hałas, smród od którego uciekłeś z miasta.
Śmieci, syf i ten pierdolony hałas. Szybciej, Szybciej, chuj z drzewkami i krzakami.
Nie Ma specjalnych torów do takiej jazdy?Czy może za drogo?
Nie mam nic do takich jazd - ale na litość - Nie niszczyć lasu i spokoju innych!
Pozdrawiam.
Niszczenie lasu? Sorry geologu ale 80% czasu to jest jeżdżenie drogami na takich wypadach, a jak myślisz dlaczego te drogi są przez nich uczęszczane? Bo są rozpierdolone przez tiry, ciągniki i inne chujstwo z dużymi kołami tak że połowa samochodów by oberwała zderzaki miskę olejową i tłumik zanim by dobrze do lasu wjechali. I również to twoje niszczenie lasu występuje w tak malutkim promilu że to jest pomijalne...
A co do odpoczynku... kto normalny idzie 10 km wgłąb lasu z rodzinką odpocząć? Chyba członek grupy miłośników boleriozy... I tak te miejsca na filmiku są oddalone w chuj kilometrów od zabudowań. Jedynie przejeżdżają przez miejsca ewentualnie uczęszczane, czyli notabene nie robią nic innego od osób spierdalających z miasta na polane bo oni też raczej na piechotę tam nie idą.
I nie, nie ma w naszej okolicy żadnego toru niestety.