Enjoy
PS: Młody rozwala system
@up jak pisałem, zajebista logika. Ktoś ukradł milion to jak ja ukradnę 100zł to jest ok, w końcu to kropla w morzu tego całego złodziejstwa. Poza tym lasy są niczyje, trochę rozpierduchy nikomu nie zawadzi.
Przez takich ludzi jak TY w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.
@up jak pisałem, zajebista logika. Ktoś ukradł milion to jak ja ukradnę 100zł to jest ok, w końcu to kropla w morzu tego całego złodziejstwa. Poza tym lasy są niczyje, trochę rozpierduchy nikomu nie zawadzi.
Przez takich ludzi jak TY w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.
Ile taka linka może kosztować? Zainteresowany bym był na kupno tak z 200 metrów. Odżałuję już kasy...
Jutro jadę do sklepu budowniczego nabyć ową linkę stalową.
Nie będziecie mi lasów rozjeżdżać idioci cholerni, zobaczymy czy wam się spodoba, jak któryś poważnie uszkodzi sobie szyję.
Tymi ku*wa półlitrowymi piźdz*kami jeździjcie sobie w mieście, na specjalnie wytyczonych torach czy jaki ch*j.
W lesie płoszycie tym zwierzynę, potem boi się iść w stronę karmników, które się stawia w lesie.. Pomijając fakt, że boją się podejść potem do sadzawek, jeziorek, czy strumyków.
Oczy wam się ku*wa otworzą, oczy wam się otworzą...
Z góry obiecuje, że nie założę tylko samych linek, ale i druty kolczaste.
Powodzenia ku*wa w kuracji szyi, na NFZ to będzie gdzieś w 2020, więc ropiej i gangrena od rdzy zdąży się wdać.
Jak wy tak, to ja tak.
'Poza tym lasy są niczyje, trochę rozpierduchy nikomu nie zawadzi.' Smigam po lasach czy to rowerem trekkingowo czy pieszo i widze jak rozjebane są swietne miejsca przez te jebane głośne pierdziawki czy quadowców, napierają tacy po szlakach turystycznych, pare razy widzialem jak tylko ludzie im schodzili z drogi ze szlaku pieszego, rozwalone wszystko i poorane niestety;/ Smiesza mnie ignoranci ktorzy tego typu tekstami rzucaja, ze ciezarowki wiecej szkody robia itp argumenty.