18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne
Leśne zabawy :)
quickxxx • 2013-08-13, 13:04
Najnowszy z filmików znajomych którzy zamiast asfaltu wolą błoto i piach . Jest kilka gleb i ładne widoczki więc może się spodobać .

Enjoy

PS: Młody rozwala system
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
quickxxx 2013-08-13, 19:23
JądroChaosu napisał/a:

@up jak pisałem, zajebista logika. Ktoś ukradł milion to jak ja ukradnę 100zł to jest ok, w końcu to kropla w morzu tego całego złodziejstwa. Poza tym lasy są niczyje, trochę rozpierduchy nikomu nie zawadzi.

Przez takich ludzi jak TY w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.

Twoje gadanie jest najgłupsze z całego tematu... Nie chodzi o to czy ci się to podoba czy nie... Ktoś tłumaczy ci że oni nic nie niszczą, ich działanie po kilku dniach zupełnie nie będzie widoczne, ewentualnie będzie kilka śladów na piasku... a ty dalej swoje lewackie pierdolenie. Nikt kurwa gumy w jagodach nie pali żeby rozpierdalać las..
Zgłoś
Maligi 2013-08-13, 19:43 3
Póki jeżdżą po leśnych/ polnych drogach to się nic nie dzieje. Mieszkam bardzo, bardzo blisko lasu i rzadko można spotkać crossy, znacznie dużo częściej kretynów, którym się nie chce śmieci do kontenera przeznaczonego do tego wyrzucić i potem widać ten cały syf w lasach. Jak chcecie to zrobię jutro zdjęcia i zobaczymy, że gorzej widać to jak banda chuji zaśmieca lasy.

PS jak tylko zobaczę te jebane linki w lasach to je wypierdole, bo mnie cholernie wkurwiają te chuje co je nastawiają.
Zgłoś
Abgda 2013-08-13, 19:45 1
JądroChaosu napisał/a:

@up jak pisałem, zajebista logika. Ktoś ukradł milion to jak ja ukradnę 100zł to jest ok, w końcu to kropla w morzu tego całego złodziejstwa. Poza tym lasy są niczyje, trochę rozpierduchy nikomu nie zawadzi.

Przez takich ludzi jak TY w tym kraju nigdy nie będzie dobrze.

Tak jak powiedziałem - jesteś tylko durnym ignorantem. Rozczaruję Cie - lasy są państwowe (ułamek jest prywatny). Moja działka w tym wszystkim polega na tym, żeby dbać o higienę lasu (sprzątanie śmieci, przycinanie gałęzi przy drogach) i pozykanie drewna/sadzenie.

Ja pierdolę, wyskoczy Ci taki "Janusz, co wszystko wie" i będzie próbował wcisnąć Ci jakiś kit.

@maligi

Na naszych terenach krążyła swojego czasu plotka, że to działacze GreenPeace je montują. Osobiście nigdy nie złapałem za rękę.
Zgłoś
szklanypawel 2013-08-13, 19:50 1
Za linki w lesie ucinałbym tym, którzy to zakładają jaja na żywca. Świetny film, dobra kamera, fajny sprzęt i świetna ekipa!

ps. świetne macie trasy w okolicy
Zgłoś
s................7 2013-08-13, 19:50
Ile taka linka może kosztować? Zainteresowany bym był na kupno tak z 200 metrów. Odżałuję już kasy...
Jutro jadę do sklepu budowniczego nabyć ową linkę stalową.

Nie będziecie mi lasów rozjeżdżać idioci cholerni, zobaczymy czy wam się spodoba, jak któryś poważnie uszkodzi sobie szyję.
Tymi ku*wa półlitrowymi piźdz*kami jeździjcie sobie w mieście, na specjalnie wytyczonych torach czy jaki ch*j.
W lesie płoszycie tym zwierzynę, potem boi się iść w stronę karmników, które się stawia w lesie.. Pomijając fakt, że boją się podejść potem do sadzawek, jeziorek, czy strumyków.

Oczy wam się ku*wa otworzą, oczy wam się otworzą...
Z góry obiecuje, że nie założę tylko samych linek, ale i druty kolczaste.

Powodzenia ku*wa w kuracji szyi, na NFZ to będzie gdzieś w 2020, więc ropiej i gangrena od rdzy zdąży się wdać.

Jak wy tak, to ja tak.
Zgłoś
Abgda 2013-08-13, 19:55 2
@up

Oj Sebuś Sebuś,
Spytaj się najpierw rodziców, czy dadzą Ci pieniądzę na takie niegrzeczne zabawy. Jeszcze sobie krzywdę zrobisz i co wtedy? Będzie płacz i lament
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 19:59
sebix97 napisał/a:

Ile taka linka może kosztować? Zainteresowany bym był na kupno tak z 200 metrów. Odżałuję już kasy...
Jutro jadę do sklepu budowniczego nabyć ową linkę stalową.

Nie będziecie mi lasów rozjeżdżać idioci cholerni, zobaczymy czy wam się spodoba, jak któryś poważnie uszkodzi sobie szyję.
Tymi ku*wa półlitrowymi piźdz*kami jeździjcie sobie w mieście, na specjalnie wytyczonych torach czy jaki ch*j.
W lesie płoszycie tym zwierzynę, potem boi się iść w stronę karmników, które się stawia w lesie.. Pomijając fakt, że boją się podejść potem do sadzawek, jeziorek, czy strumyków.

Oczy wam się ku*wa otworzą, oczy wam się otworzą...
Z góry obiecuje, że nie założę tylko samych linek, ale i druty kolczaste.

Powodzenia ku*wa w kuracji szyi, na NFZ to będzie gdzieś w 2020, więc ropiej i gangrena od rdzy zdąży się wdać.

Jak wy tak, to ja tak.

Omg... młody serio? Idź kurwa kolczatki na drogach przy lasach rozstaw przy okazji... A kto ci powiedział że zwierzyna boi się do karmików podchodzić? No chyba że pan Heniu podkarmia przy altance a jak się zwierzyna nauczy to sobie dziczka czy sarenkę na kolacje na lewo ustrzeli. Wystarczy się przejść po lesie i jest kupa miejsc takiego "wspaniałego dokarmiania".
Zgłoś
Weglowodan 2013-08-13, 20:01
Lasy to śmieci niszczą ludziska. A wyprawa świetna trzeba poczuć zapach 2suwa i bulgoczący dźwięk 4t
Zgłoś
bujaszaka 2013-08-13, 20:07 2
Mówcie co chcecie, ale dzielenie pasji z przyjaciółmi i realizowanie się w niej, to jedna z najlepszych rzeczy, jakie mogą spotkać człowieka.
Zgłoś
mlody354 2013-08-13, 20:31
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
paparapa 2013-08-13, 20:49
'Poza tym lasy są niczyje, trochę rozpierduchy nikomu nie zawadzi.' Smigam po lasach czy to rowerem trekkingowo czy pieszo i widze jak rozjebane są swietne miejsca przez te jebane głośne pierdziawki czy quadowców, napierają tacy po szlakach turystycznych, pare razy widzialem jak tylko ludzie im schodzili z drogi ze szlaku pieszego, rozwalone wszystko i poorane niestety;/ Smiesza mnie ignoranci ktorzy tego typu tekstami rzucaja, ze ciezarowki wiecej szkody robia itp argumenty.
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 20:53
paparapa napisał/a:

'Poza tym lasy są niczyje, trochę rozpierduchy nikomu nie zawadzi.' Smigam po lasach czy to rowerem trekkingowo czy pieszo i widze jak rozjebane są swietne miejsca przez te jebane głośne pierdziawki czy quadowców, napierają tacy po szlakach turystycznych, pare razy widzialem jak tylko ludzie im schodzili z drogi ze szlaku pieszego, rozwalone wszystko i poorane niestety;/ Smiesza mnie ignoranci ktorzy tego typu tekstami rzucaja, ze ciezarowki wiecej szkody robia itp argumenty.

Widziałeś żeby oni jechali jakimkolwiek szlakiem turystycznym? To że w twojej okolicy zebrała się jakaś grupa chamów nie oznacza że masz powód żeby wszystkich ludzi lubiących jeździć crossami oczerniać o to..
Zgłoś
Curvatura 2013-08-13, 22:11 2
Nie ma to jak dewastować las z kumplami, a potem nagranie procederu ze swoją mordą wrzucić do sieci.
Zgłoś
quickxxx 2013-08-13, 22:12
Curvatura napisał/a:

Nie ma to jak dewastować las z kumplami, a potem nagranie procederu ze swoją mordą wrzucić do sieci.
Obrazek

A co oni zdewastowali ?
Zgłoś
tranzystor 2013-08-13, 22:39
Największe wrażenie w napisach początkowych zrobiły na mnie komary

A po obejrzeniu filmu stwierdzam, że trzeba chyba więcej linek ponaciągać, bo niedługo lasy zamienią się w jedno wielkie poryte błoto.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem