📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ifryt napisał/a:
Vasqezzzz napisał/a:
i się kotu fuksło...
chyba nie zrozumiałeś tego??
Chyba ktoś nie zrozumiał, że to PRAWDZIWEMU kotu się fuksło...
Rysunkowa wersja suchara roku?
chyba wy nie zrozumieliscie, masochista robi mial bo chce zeby byl potraktowany przez reszte jak ten kot wlasnie
ja pierdole, jeżeli normalna wersja tego dowcipu była sucharem, to ja już nie wiem, jak powinien brzmieć prawdziwy, sadystyczny kawał ...
Każdy kawał pojawiający się na sadisticu jest sucharem. Takie jest prawo!
Twój Stary napisał/a:
chyba wy nie zrozumieliscie, masochista robi mial bo chce zeby byl potraktowany przez reszte jak ten kot wlasnie
Twój Stary napisał/a:
tylko czekalem jak powlepiacie jakies durne obrazki na moj komentarz w ktorym specjalnie pisze o co chodzi zeby zobaczyc wasze glupie reakcje brawo brawo az dostaniecie piwo od tatusia
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów