Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od lotniska. Powodzenia,
zapomnij o swoim poprzednim życiu i pod żadnym pozorem się nie wychylaj,
zerwij wszystkie kontakty, nawet z obsługą klienta z polsatu.
Ej no ale wrzuć caly kontent
pisałem z nimi trochę na fb a oni mi odpowiadali nagraniami głosowymi xD średnio mi się chce to wszystko wrzucać a nagrania głosowe ciężko tutaj na sadistic dodawać
[ Dodano 2024-08-21, 13:34 ]
Pawełek posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do meksyku.
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od lotniska. Powodzenia,
zapomnij o swoim poprzednim życiu i pod żadnym pozorem się nie wychylaj,
zerwij wszystkie kontakty, nawet z obsługą klienta z polsatu.
dzięki mordo doceniam pomoc walizki spakowane
[ Dodano 2024-08-21, 13:35 ]
nie do końca tak to słodko, zniesławienie publiczne, teoretycznie mogą wygrać, można się bronić, że to ta pani specjalnie prowokowała, pisząc, że to jej różaniec
miałam kiedy chryję z gnojkiem, który mnie oszukał przy sprzedaży specjalnie mnie prowokował i nazwałam go oszustem, a on na to, że nigdy w całym życiu nikt go tak nie upokorzył!
nie rozumiałam początkowo o co chodzi, aż pogadałam z adwokatem, który ostrzegł mnie, że może być to uznane za zniewagę i koleś do tego dążył, także bądźcie ostrożni sadolki
tutaj znalazłam króciutki artykuł na ten temat
wątpię by takie gnojki cokolwiek złożyły w sądzie....wystarczy na nich spojrzeć xD
Pewnie ten Pawełek zrobił porządek ze smrodem 🤮
ten Pawełek to ja właśnie oni mi właśnie takie nagranie wysłali na fb strasząc pozwami xD oczywiście w wiadomościach już ich powyjaśniałem no ale wiadomo trzeba światu pokazać jakie ameby chodzą po tym świecie xD
[ Dodano 2024-08-21, 13:52 ]
[ Dodano 2024-08-21, 13:52 ]
Tutaj macie jej FB xD
szkoda kurwa gadać naprawdę
Ja poerdole nieślubne dzieci Gracjana Roztockiego i Mari Konopnickiej, przecież ten koleś to typowy Pedałek xD
Ty, ale Konopnicką to ty szanuj!