Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ruski śmieć nagrywający systemy zabezpieczeń dla ruskich
Nie mierz wszystkich miarą swojej matki.
Ma szczęście że jestem biedny i nie mam ani firmy ani prawnika bo miałby przejebane xDDD
A ja żyję 50 lat. Jeszcze za dzieciaka mnie i brata cieć zamknął na kilkanaście minut w ciemnym magazynku. Nie za niewinność, ale chyba inaczej takie zatrzymanie powinno wyglądać.
Wielokrotnie miałem trzepane kieszenie i plecak z powodu innego wyglądu. Raz tłumaczono to tym że jestem w dzielnicy w której nie mieszkam i nie mam tam żadnej rodziny.
Już jako stary, czterdziestoletni chuj jechałem rowerem do pracy. Normalnie po ścieżce z włączonymi światełkami. Tylko że była czwarta rano i padał deszcz. Policja zatrzymała mnie, stwierdziła że rower jest kradziony i go zatrzymują do wyjaśnienia. Powiedziałem że nie chuja nie zostawię im roweru, więc wpakowali mnie do suki i zawieźli na komisariat.
Na szczęście jechałem rowerem żony, a ona wszystkie papiery trzyma, więc dowód zakupu był. Gdybym jechał na którymś ze swoich to nie wiem jakby się sprawą skończyła. Wypuścili mnie, ale żadnej notatki ani protokołu nie dostałem.
Gdybym wtedy wiedział to o czym autor robi swoje filmy to nie popuściłbym chujom.
Tak że fajnie że tobie nic się nie przytrafiło, ale chodzi o to żeby nie przytrafiało się nikomu.
zwal se konia do tego.
Ten gościu to jebany pedał, wkurwiający ludzi uczciwie wykonujących swoje obowiązki.
O widzę, że ciecie z filmiku też na sadolu!
Gość robi zajebistą robotę!
Jeszcze mu dołożę, aby solidnie tych starych milicjantów rozjebał finansowo!
[ Dodano: 2024-08-04, 15:17 ]
Mnie osobiście ten typ tak wkurwia że gdyby trafił na mnie w roli dyrektora takiego zakładu to z miejsca by został brutalnie zatrzymany przez ochronę obiektu i dopilnowałbym żeby mój prawnik postawił mu każdy możliwy zarzut, a wystarczyłby tylko Art. 130KK żeby przyjebać się do 10 rzeczy które wyrabia ten pajac z kamerą.
Ma szczęście że jestem biedny i nie mam ani firmy ani prawnika bo miałby przejebane xDDD
Ale na szczęście jesteś tylko zwykłym cięciem, a dyrektorem to możesz być ew własnego kibla 😁
W międzyczasie trafiamy typa, który nagrywa obiekty strategiczne i to upublicznia.
Z kolei stado baranów ma z tego poklask i wspiera go finansowo w tym co robi.
Kurwa jak durni ludzie żyją w tym kraju....
Tak w ramach przypomnienia trwa wojna Rosji z Ukrainą. Na dodatek Białoruś destabilizuje pracę Polskich służb poprzez falę nielegalnej migracji.
W międzyczasie trafiamy typa, który nagrywa obiekty strategiczne i to upublicznia.
Z kolei stado baranów ma z tego poklask i wspiera go finansowo w tym co robi.
Kurwa jak durni ludzie żyją w tym kraju....
Dokładnie!
1, Gdyby wiedział co robi nie zbierałby teraz 50-60 tys. na prawnika!
2. Udostępnia strategiczne lokalizacje w sieci
3. Pokazuje jak słabo zabezpieczone są niektóre obiekty i robi wszystko by "znieczulić" ochronę na kolejnych "nagrywaczy"
więc:
1. Zgłaszam jego filmy go administracji YouTube
2. Zgłosiłem zbiórkę do organów ścigania jako nielegalną.
3. Przygotowałem pismo do prokuratury i Żandarmerii Wojskowej oraz kpię do SKW
Teraz to dopiero będą filmiki
Kolega widzę nie wie co to jest wyjątek dziennikarski...
Tak jak Jordan Peterson powiedział wiedza to potęga, daje siłę
Tak kurwa każdy z telefonem a zwlaszcza ten zjeb to dziennikarz. Po2 policjant ma prawo do ochrony wizerunku
[ Dodano: 2024-08-04, 16:15 ]
Satelita rozpoznawczy – sztuczny satelita, którego zadaniem jest rozpoznanie satelitarne obiektów na Ziemi oraz przechwytywanie sygnałów z Ziemi, w celach wojskowych lub wywiadowczych. Często obserwacja ta polega na wykonywaniu fotografii o dużej rozdzielczości (do poniżej 1 m), Faktycznie kurwa potrzebuja jego filmiku jprd
Satelita zobaczy co jest pod wiatą?
komentowałem debila już na youtube także brawo dla ochroniarzy
Co kur*a? Ty im kibicujesz? Dwóch agresywnych emerytów z ochrony o IQ ameby, jeden z wiszącym bebechem, nieznający przepisów prawa. Mam nadzieję, że audytor w sądzie ich dojedzie.
Dokładnie!
1, Gdyby wiedział co robi nie zbierałby teraz 50-60 tys. na prawnika!
2. Udostępnia strategiczne lokalizacje w sieci
3. Pokazuje jak słabo zabezpieczone są niektóre obiekty i robi wszystko by "znieczulić" ochronę na kolejnych "nagrywaczy"
więc:
1. Zgłaszam jego filmy go administracji YouTube
2. Zgłosiłem zbiórkę do organów ścigania jako nielegalną.
3. Przygotowałem pismo do prokuratury i Żandarmerii Wojskowej oraz kpię do SKW
Teraz to dopiero będą filmiki
on to robil prze ambasada ,prokuratura,zandarmeria,a nawet przed bsw i wiesz co?JAJCO bo wszystko to robi legalnie
Ten gościu to jebany pedał, wkurwiający ludzi uczciwie wykonujących swoje obowiązki.
Jakiś debil cię kiedyś dojebie „w imię prawa” to dopiero będziesz skomlał jak pipa.
Jakiś debil cię kiedyś dojebie „w imię prawa” to dopiero będziesz skomlał jak pipa.
Nie wszyscy zdają sobie sprawę że z takich wpisów w necie można wytargac ładna kasę a w sumie pan audytor jest akurat odpowiednią osobą do tego 🤣Także może i tu wytarga parę geoszy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów