W sumie nie za bardzo rozumiem takich oczekiwań od osób które same nie akceptują siebie.
W sumie nie za bardzo rozumiem takich oczekiwań od osób które same nie akceptują siebie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale jak pedał w sukience przyjdzie do przedszkola/szkoły podstawowej i będzie chciał chłopców malować szminką i ubierać w sukienki ?
Zajebię. Też proszę o akceptację moich poglądów.
Proszę o rozwinięcie tej błyskotliwej myśli
Czytam tak te komentarze pod takimi tematami i zastanawiam się zawsze o ile od typowego lewaka tacy ludzie jak mygyry różnią się w IQ. Obstawiam, że o jeden punkt, ale nie wiem czy w dół, czy w górę. Chyba w dół w tym przypadku. Tak czy siak, średnio rozgarnięty szympans stoi wyżej od was w takiej tabeli.
Dla mnie członkowie LGBT i ludzie, którzy z nimi walczą, to ten sam niski poziom. Ot, trafiły debile na debili i dają się manipulować tym, którzy pociągają za sznurki.
Że homo się nie akceptują?
Proszę o rozwinięcie tej błyskotliwej myśli
Masz pytonga to godzisz sie z tym że masz go nie po to by walić kogoś innego z pytongiem tylko używać go jako naganiacza dziarskich loszek
Czytam tak te komentarze pod takimi tematami i zastanawiam się zawsze o ile od typowego lewaka tacy ludzie jak mygyry różnią się w IQ. Obstawiam, że o jeden punkt, ale nie wiem czy w dół, czy w górę. Chyba w dół w tym przypadku. Tak czy siak, średnio rozgarnięty szympans stoi wyżej od was w takiej tabeli.
Przepraszam myślałem, że tu z czarnym humorem można
Jak tak czytam Twoje posty i złote myśli wklejane jako osobne tematy, to utwierdzam się w przekonaniu, że w encyklopedii pod hasłem "komunał" powinno znaleźć się Twoje zdjęcie.
Ty odpierdol się od Velture , a komunał to Ty jesteś na dskotece w kiblu . Jeszcze z obsranymi gaciami na 100 % .
"żądają aby ich akceptowali takimi jakimi są" = " same nie akceptują siebie"? zupełny brak logiki. Znaczy się chcą się zmienić (nie akceptują się) ale żądają żeby inni nie akceptowali ich zmiany (żeby byli jacy są)?
O , nareszcie mądra głowa .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów