Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
LGBT w pigułce
~Velture • 2019-07-06, 1:42
Osoby transseksualne, transpłciowe i inne gendery żądają aby wszyscy na świecie ich akceptowali takimi jakimi są...

W sumie nie za bardzo rozumiem takich oczekiwań od osób które same nie akceptują siebie.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
s................s 2019-07-06, 1:53 11
Jak tak czytam Twoje posty i złote myśli wklejane jako osobne tematy, to utwierdzam się w przekonaniu, że w encyklopedii pod hasłem "komunał" powinno znaleźć się Twoje zdjęcie.
Zgłoś
bleblebator1 2019-07-06, 3:07
komunizm w najczystszej postaci
Zgłoś
n................k 2019-07-06, 9:12 2
Teraz to się wszystko wywróciło do góry nogami, głównie przez amerykanów, oni tworzą te sztuczne problemy bo jak ktoś ma za dużo dobrobytu i zbyt mało własnych problemów to zaczyna szukać atencji i tworzyć problem samemu. A inne głąby zaczynają go słuchać i mówić to samo. Kiedyś gej nie chodził w jakichś pojebanych ubraniach, nie pierdolił każdemu że on jest gejem a ty jesteś nietolerancyjny, wcześniej każdy zatrzymywał to dla siebie, bo ja nie mam ochoty wiedzieć gdzie lubisz wsadzać tyle w temacie
Zgłoś
polakwrocek 2019-07-06, 9:44 8
Akceptować ? Luzik. Róbta co chceta w swoim domku.
Ale jak pedał w sukience przyjdzie do przedszkola/szkoły podstawowej i będzie chciał chłopców malować szminką i ubierać w sukienki ?
Zajebię. Też proszę o akceptację moich poglądów.
Zgłoś
mygyry 2019-07-06, 9:52 2
Będę jeździł najebany samochodem, zaakceptujcie mnie!!
Zgłoś
r061071 2019-07-06, 10:39 4
zostawcie chlopow w spódnicach w spokoju..........................................................................................duchowni tez maja prawo ruchac przedszkolakow ale tylko za cukierki na plebani
Zgłoś
Mors_Nigra 2019-07-06, 12:11 5
Czytam tak te komentarze pod takimi tematami i zastanawiam się zawsze o ile od typowego lewaka tacy ludzie jak mygyry różnią się w IQ. Obstawiam, że o jeden punkt, ale nie wiem czy w dół, czy w górę. Chyba w dół w tym przypadku. Tak czy siak, średnio rozgarnięty szympans stoi wyżej od was w takiej tabeli.
Zgłoś
pawel321 2019-07-06, 12:55
Co racja to racja
Zgłoś
Nick007 2019-07-06, 13:03 1
Że homo się nie akceptują?
Proszę o rozwinięcie tej błyskotliwej myśli
Zgłoś
TB303 2019-07-06, 13:16 1
Mors_Nigra napisał/a:

Czytam tak te komentarze pod takimi tematami i zastanawiam się zawsze o ile od typowego lewaka tacy ludzie jak mygyry różnią się w IQ. Obstawiam, że o jeden punkt, ale nie wiem czy w dół, czy w górę. Chyba w dół w tym przypadku. Tak czy siak, średnio rozgarnięty szympans stoi wyżej od was w takiej tabeli.

Dla mnie członkowie LGBT i ludzie, którzy z nimi walczą, to ten sam niski poziom. Ot, trafiły debile na debili i dają się manipulować tym, którzy pociągają za sznurki.
Zgłoś
panta_rhei 2019-07-06, 13:16
Nick007 napisał/a:

Że homo się nie akceptują?
Proszę o rozwinięcie tej błyskotliwej myśli

Masz pytonga to godzisz sie z tym że masz go nie po to by walić kogoś innego z pytongiem tylko używać go jako naganiacza dziarskich loszek
Zgłoś
r.a.f 2019-07-06, 13:23
"żądają aby ich akceptowali takimi jakimi są" = " same nie akceptują siebie"? zupełny brak logiki. Znaczy się chcą się zmienić (nie akceptują się) ale żądają żeby inni nie akceptowali ich zmiany (żeby byli jacy są)?
Zgłoś
mygyry 2019-07-06, 13:31 1
Mors_Nigra napisał/a:

Przepraszam myślałem, że tu z czarnym humorem można
Zgłoś
mieszał 2019-07-06, 18:14 1
~sanctusdiavolos napisał/a:

Jak tak czytam Twoje posty i złote myśli wklejane jako osobne tematy, to utwierdzam się w przekonaniu, że w encyklopedii pod hasłem "komunał" powinno znaleźć się Twoje zdjęcie.

Ty odpierdol się od Velture , a komunał to Ty jesteś na dskotece w kiblu . Jeszcze z obsranymi gaciami na 100 % .

r.a.f napisał/a:

"żądają aby ich akceptowali takimi jakimi są" = " same nie akceptują siebie"? zupełny brak logiki. Znaczy się chcą się zmienić (nie akceptują się) ale żądają żeby inni nie akceptowali ich zmiany (żeby byli jacy są)?

O , nareszcie mądra głowa .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem