18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś
think666 2012-05-05, 20:50
6:55 - chłopak szuka drugiego do badmintona .
Zgłoś
kietong 2012-05-05, 20:50
Jakie kurwa dziwolągi, takie do napierdalania w szkołach
Zgłoś
~Vuko 2012-05-05, 23:45 2
Nie żyłem w czasach komuny, ale z opowieści wnioskuję, że ZOMO by ich nawróciło

Pierdolone przećpane ścierwo.
Zgłoś
RastaSoldat 2012-05-11, 10:22
chuj wam w dupy po samo gardło.
Zgłoś
czarkou 2012-07-04, 6:50 1
Nie wiem jak Wy ale osobiście uważam, że ona jest piękna i na dodatek na pewno bym się z nią dogadał
Jak dla mnie idealny materiał na dziewczynę.
Fakt, malkontenci mogą narzekać na zbyt duże usta ale w mym guście liczę to in plus.
Zgłoś
czarkou 2012-07-04, 6:56
Wiem, że mamy tu zawsze burzliwe dyskusje na temat wstrzykiwania mariłany, oraz wielu znawców na owy temat, lecz nie w tym sęk. Nie wiem jak niektórzy z Was ale ja osobiście mocno ubolewam nad tym, że Polska jest tak zacofana pod tym względem mimo, iż nałogowym palaczem nie jestem.
Zgłoś
LetsDrum 2012-07-04, 7:00 1
Chuj tam z ustami, gdzie cycki ?!
Zgłoś
LetsDrum 2012-07-04, 7:09
Ten filmik ma już chyba z 1000 lat, kto tego nie widział...
Zgłoś
Bridgwater88 2012-07-04, 7:48 1
Naprzyklad Ja Ty tutti frutti ;]
Zgłoś
Bridgwater88 2012-07-04, 7:51
ma gitare...ale jara to chujstwo - nie wiem..
Zgłoś
J................8 2012-08-29, 12:37
Naukowcy ostrzegają: marihuana obniża IQ młodym ludziom.

29.08. Wellington (PAP) - Młodzi ludzie, którzy palą marihuanę ryzykują znaczne i nieodwracalne obniżenie ilorazu inteligencji (IQ) - ostrzega we wtorek BBC, powołując się na wyniki wieloletnich badań w Nowej Zelandii.Badania, przeprowadzone przez międzynarodową ekipę na grupie ok. tysiąca osób w ciągu ponad 20 lat wykazały, że u tych, którzy zaczęli palić marihuanę przed ukończeniem 18 lat, czyli w czasie, kiedy ich mózg jeszcze się rozwijał, iloraz inteligencji się zmniejszył.

Naukowcy najpierw określali IQ dzieci, którzy na pewno nie mieli jeszcze kontaktu z marihuaną. Następnie wielokrotnie poddawali tych uczestników badania testom na inteligencję aż do 38. roku życia. Wyniki są jednoznaczne - u tych, którzy zaczęli palić jako nastolatki obniżał się iloraz inteligencji. Im więcej ktoś w młodości palił, tym bardziej spadało mu IQ.

I jeszcze jedna niepomyślna wiadomość dla miłośników marihuany - ograniczenie lub nawet zaprzestanie palenia nie prowadzi do przywrócenia dawnego IQ. (PAP)

źródło:
european pressfoto agency
Zgłoś
solton021987 2012-09-02, 1:05 11
troche o festiwalu kultury konopnej i przyczynach jego odwołania

tu o samym festiwalu: wolnekonopie.org/index.php/2012/08/10/festiwal-kultury-konopnej/
Zgłoś
m................i 2012-09-02, 1:11 5
Prawda jest taka............
....kto chce to i tak pali

Zgłoś
jóźek_róra 2012-09-02, 1:14 2
Zalygyzować merihłuanen? W żadym wypadku.
Zgłoś
w................4 2012-09-02, 1:16 1
prawda jest taka że za pół grama suszonej roślinki mogą wsadzić na 2 lata.
P.S. uprzedzam trolli: paczcie co ten na wuzku sparalirzowany maryhułane se wszczykiwau
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem