Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zbieranie wirtualnych piw jako forma przedłużenia e-penisa?
Po prostu chcę, aby trochę ludzi to zobaczyło. Nie widzę sensu w robieniu tematów dla garstki osób w temacie zbiorczym na który prawie nikt nie zagląda. Sadistic to nie jest strona stricte forum. Sadistic ma podobny charakter do kwejka (chodzi o układ strony) - jest główna, poczeklania i praktycznie tylko tam ludzi wchodzą.
Temat zostaje dodany i jak jest dobry to leci na główną tam przez jakiś czas będzie w centrum uwagi, aż powoli spada na coraz dalsze strony i zostaje powoli zapominany (nie zawsze, ale w większości), więc podsumowując uważam, że dodawanie tematów do tematów zbiorczych jest podobne jak dodawanie do było.pl - to taki inny rodzaj kosza
Każdy walczy o to co chce i jak może. Pewnych spraw nie zmienisz więc można starać się o jakieś mniejsze dobro czy przyjemności. Taki cwany to zoorganizuj takowy protest a nie siedzisz i krytykujesz.
A proszę bardzo. Z przyjemnością bym zorganizował tylko jakoś nie widzę wielu chętnych na wypad zbrojny w celu pozbycia się obecnych władz. Jeśli zbierze się kilka tysięcy ludzi, a reszta społeczeństwa nie będzie potępiać samosądu ani go utrudniać to ja mogę zapierniczać gdzie trzeba tak jak teraz siedzę- w samych bokserkach- tylko w biegu bym wziął kasę na taksówkę i mieczyk co by kilka dekapitacji urządzić.
Nie zajmą się robotą bo chodzą zjarani całe dnie za kieszonkowe od rodziców. Banda nierobów.
I kolejny znawca. Najbardziej mnie rozwalają wypowiedzi osób które się udzielają w sprawy o których nie mają pojęcia. Zdziwił byś się ile osobistośći na wysokich stanowiskach popiera palenie. Wszystko jest dla ludzi w odpowiednich ilośćiach.
A proszę bardzo. Z przyjemnością bym zorganizował tylko jakoś nie widzę wielu chętnych na wypad zbrojny w celu pozbycia się obecnych władz. Jeśli zbierze się kilka tysięcy ludzi, a reszta społeczeństwa nie będzie potępiać samosądu ani go utrudniać to ja mogę zapierniczać gdzie trzeba tak jak teraz siedzę- w samych bokserkach- tylko w biegu bym wziął kasę na taksówkę i mieczyk co by kilka dekapitacji urządzić.
Czyli czekasz na gotowe zamiast zmotywować do tego innych. To jest tak jak z tymi paradami jeśli będzie się dosyć długo i stosownie nacierać wkońcu osięgnie się efekt. Założe siężę chętnych jest wielu ale jak ty czekają na to żeby i tym powiedzieć chodźcie za mną obalmy to wszystko mamy całą armię. Jak masz odpowiednie poparcie to nic nie powinno cie zatrzymać. Ci tu protestańci mimo przeciwnośći nie nie idą na łatwiezne aż ktoś im da znać tylko działąją w miare możliwy spoób i legalny a jednak uwagę to przyciąga
Czyli czekasz na gotowe zamiast zmotywować do tego innych.
Ja motywowałem i jakoś nie znajdowałem zrozumienia. Dlatego teraz mam przepotężnego focha i się udzielam krytykując
To jest tak jak z tymi paradami jeśli będzie się dosyć długo i stosownie nacierać wkońcu osięgnie się efekt.
W przypadku parad obstawiam, iż efektem końcowym będzie zniechęcenie uczestników
Ja motywowałem i jakoś nie znajdowałem zrozumienia. Dlatego teraz mam przepotężnego focha i się udzielam krytykując
W przypadku parad obstawiam, iż efektem końcowym będzie zniechęcenie uczestników
Jeśli rzeczywiśćie działałeś w tym kierunku to wybacz za pochibną ocenę - szacun. Ale coś mi sie zdaje że słabo sie starałeś po samym internecie można stwierdzić że krytyków jest wiele. Może zmień plan działania. Ci tu protestańcy nie fochują się ale działają do skutku. Nie od dziś spora część ludzi domaga się tego i jawnie to okazjuje. Ludzi jest wiele jak nie oni to inni. Pokolenie sie zmienia, trzeba przyznać że co niektórzy nie pokazują się zbyt dobrym świetle ale skupiają ku temu uwagę. A sądze że gdy to nie popadnie tylko zacznie się rozwijać zaczną to rozważać chociaż by po to by zdobyć poparcie
Chcecie legalizacji? Okej. Ale niech to wszystko będzie obłożone taką akcyzą jak na alkohol.
Szlak mnie trafia, jak słyszę hasła typu ' 3 krzaki na własność '. Na jaką kurwa własność? Chcesz zioło, to niech będzie opodatkowane, do kupienia we specjalnych punktach.
Osobiście jarałem zioło jak byłem szczeniakiem. No ale wyrosło się z tego. Teraz piję tylko alkohol, który w tym kraju jest zajebiście drogi. I jakaś banda ma się cieszysz darmowymi używkami, kiedy ja za 0,5 czystej muszę płacić 20 zł, zamiast 8 zł, bo tak jest nasrane podatkami w butelce czystej? Nie, tak być nie może.
Polak w domowym zaciszu nie możesz sobie nawet własnego, dobrego, czystego bimbru naważyć, bo jakby się o tym władze dowiedziały to ma się przejebane po całości. Policja człowieka zamknie, a skarbówka wypierdoli na ulice.
Nie wiem skąd się wzięła ta fascynacja ziołem. Rozumiem że ma to związek z całą masą zjebów, którzy to wymachując rękoma do kamery śpiewają o tym, jakie zioło jest zajebiście itd itp. Niestety ale dożyliśmy czasów, gdzie grupa w koszulkach XXXXXXXXXXXL i spodniach targających krok po chodniku, myśli za jakieś 2 mln ludzi. No kurwa, paranoja.
JESTEM TRADYCJONALISTĄ, PIJĘ POLSKĄ CZYSTĄ!
Jeśli rzeczywiśćie działałeś w tym kierunku to wybacz za pochibną ocenę - szacun.
Się zagalopowałeś. Gadanie z ludźmi i sugerowanie moich rozwiązań to nie jest coś wielkiego ale z drugiej strony, nie ma sensu organizować jakichś większych akcji jeśli ludzie już na poziomie luźnych rozmów twierdzą, że jestem przewrażliwiony i-cytat- "pierdolę". To niby jest proste ale ludzi kupa do tego by była tylko w necie- wszyscy chętni, precz z tyranią- a realnie to należy albo olać głosowanie albo- najlepsze wyjście, które zastosuję za parę lat- wyjazd z tego kraju.
Ci tu protestańcy nie foch*ją się ale działają do skutku.
Obstawiam, że tym skutkiem będzie rezygnacja i olanie sprawy+ wyjazd do miejsca gdzie legalnie na ulicy można kopcić.
A prawdziwe penery na wolności ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów