18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Ogólnopolska akcja zbierania podpisów pod projektem ustawy Wolnych Konopi wystartowała. Od poniedziałku w kilkudziesięciu punktach na terenie całego kraju można udzielać poparcia projektowi ustawy, składając pod nim swój podpis. W niektórych punktach projekt pojawi się już w weekend. Aby złoży podpis wymagane jest skończone 18 lat i dowód osobisty.

Źródło i wiecej na temat : konopialeczy.pl/news.php
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
x................1 2013-05-25, 21:13
~Prometeus_Coprophagus napisał/a:
Cytat:

Zbieranie wirtualnych piw jako forma przedłużenia e-penisa?

Po prostu chcę, aby trochę ludzi to zobaczyło. Nie widzę sensu w robieniu tematów dla garstki osób w temacie zbiorczym na który prawie nikt nie zagląda. Sadistic to nie jest strona stricte forum. Sadistic ma podobny charakter do kwejka (chodzi o układ strony) - jest główna, poczeklania i praktycznie tylko tam ludzi wchodzą.
Temat zostaje dodany i jak jest dobry to leci na główną tam przez jakiś czas będzie w centrum uwagi, aż powoli spada na coraz dalsze strony i zostaje powoli zapominany (nie zawsze, ale w większości), więc podsumowując uważam, że dodawanie tematów do tematów zbiorczych jest podobne jak dodawanie do było.pl - to taki inny rodzaj kosza
Zgłoś
Bugini 2013-05-25, 21:15 1
Ten marsz niestety przyciąga w sporej części jakichś zjebanych palaczy i wyjątkową gimbazę, patrząc po uczestnikach sam nie jestem pewien legalizacji bo niektórym jaranie wyraźnie nie służy
Zgłoś
Kuriki 2013-05-25, 21:15 1
Gumbasek napisał/a:

Każdy walczy o to co chce i jak może. Pewnych spraw nie zmienisz więc można starać się o jakieś mniejsze dobro czy przyjemności. Taki cwany to zoorganizuj takowy protest a nie siedzisz i krytykujesz.

A proszę bardzo. Z przyjemnością bym zorganizował tylko jakoś nie widzę wielu chętnych na wypad zbrojny w celu pozbycia się obecnych władz. Jeśli zbierze się kilka tysięcy ludzi, a reszta społeczeństwa nie będzie potępiać samosądu ani go utrudniać to ja mogę zapierniczać gdzie trzeba tak jak teraz siedzę- w samych bokserkach- tylko w biegu bym wziął kasę na taksówkę i mieczyk co by kilka dekapitacji urządzić.
Zgłoś
Gumbasek 2013-05-25, 21:17
Velture napisał/a:

Nie zajmą się robotą bo chodzą zjarani całe dnie za kieszonkowe od rodziców. Banda nierobów.

I kolejny znawca. Najbardziej mnie rozwalają wypowiedzi osób które się udzielają w sprawy o których nie mają pojęcia. Zdziwił byś się ile osobistośći na wysokich stanowiskach popiera palenie. Wszystko jest dla ludzi w odpowiednich ilośćiach.

Kuriki napisał/a:

A proszę bardzo. Z przyjemnością bym zorganizował tylko jakoś nie widzę wielu chętnych na wypad zbrojny w celu pozbycia się obecnych władz. Jeśli zbierze się kilka tysięcy ludzi, a reszta społeczeństwa nie będzie potępiać samosądu ani go utrudniać to ja mogę zapierniczać gdzie trzeba tak jak teraz siedzę- w samych bokserkach- tylko w biegu bym wziął kasę na taksówkę i mieczyk co by kilka dekapitacji urządzić.

Czyli czekasz na gotowe zamiast zmotywować do tego innych. To jest tak jak z tymi paradami jeśli będzie się dosyć długo i stosownie nacierać wkońcu osięgnie się efekt. Założe siężę chętnych jest wielu ale jak ty czekają na to żeby i tym powiedzieć chodźcie za mną obalmy to wszystko mamy całą armię. Jak masz odpowiednie poparcie to nic nie powinno cie zatrzymać. Ci tu protestańci mimo przeciwnośći nie nie idą na łatwiezne aż ktoś im da znać tylko działąją w miare możliwy spoób i legalny a jednak uwagę to przyciąga

Zgłoś
Loaloa 2013-05-25, 21:23 1
Korwin podpiąłby się nawet pod marsz zjadaczy gówna, żeby tylko przypomnieć o swoim istnieniu. Widać, że dziadyga zrobi wszystko dla podtrzymania swojej upadającej popularności.
Zgłoś
Kuriki 2013-05-25, 21:28
Gumbasek napisał/a:

Czyli czekasz na gotowe zamiast zmotywować do tego innych.

Ja motywowałem i jakoś nie znajdowałem zrozumienia. Dlatego teraz mam przepotężnego focha i się udzielam krytykując

Gumbasek napisał/a:

To jest tak jak z tymi paradami jeśli będzie się dosyć długo i stosownie nacierać wkońcu osięgnie się efekt.

W przypadku parad obstawiam, iż efektem końcowym będzie zniechęcenie uczestników
Zgłoś
Gumbasek 2013-05-25, 21:41
Kuriki napisał/a:

Ja motywowałem i jakoś nie znajdowałem zrozumienia. Dlatego teraz mam przepotężnego focha i się udzielam krytykując

W przypadku parad obstawiam, iż efektem końcowym będzie zniechęcenie uczestników

Jeśli rzeczywiśćie działałeś w tym kierunku to wybacz za pochibną ocenę - szacun. Ale coś mi sie zdaje że słabo sie starałeś po samym internecie można stwierdzić że krytyków jest wiele. Może zmień plan działania. Ci tu protestańcy nie fochują się ale działają do skutku. Nie od dziś spora część ludzi domaga się tego i jawnie to okazjuje. Ludzi jest wiele jak nie oni to inni. Pokolenie sie zmienia, trzeba przyznać że co niektórzy nie pokazują się zbyt dobrym świetle ale skupiają ku temu uwagę. A sądze że gdy to nie popadnie tylko zacznie się rozwijać zaczną to rozważać chociaż by po to by zdobyć poparcie
Zgłoś
LUKUNKU 2013-05-25, 21:50 1
nikt mi nie powie że Sralikot robi to z dobrego serca, ten typ "popiera" to gówno tylko po to żeby zdobyć wyborców i właśnie przez takich śmieci ten debil jest w rządzie.
Zgłoś
sansa 2013-05-25, 21:56
NIE KURWA.

Chcecie legalizacji? Okej. Ale niech to wszystko będzie obłożone taką akcyzą jak na alkohol.
Szlak mnie trafia, jak słyszę hasła typu ' 3 krzaki na własność '. Na jaką kurwa własność? Chcesz zioło, to niech będzie opodatkowane, do kupienia we specjalnych punktach.

Osobiście jarałem zioło jak byłem szczeniakiem. No ale wyrosło się z tego. Teraz piję tylko alkohol, który w tym kraju jest zajebiście drogi. I jakaś banda ma się cieszysz darmowymi używkami, kiedy ja za 0,5 czystej muszę płacić 20 zł, zamiast 8 zł, bo tak jest nasrane podatkami w butelce czystej? Nie, tak być nie może.

Polak w domowym zaciszu nie możesz sobie nawet własnego, dobrego, czystego bimbru naważyć, bo jakby się o tym władze dowiedziały to ma się przejebane po całości. Policja człowieka zamknie, a skarbówka wypierdoli na ulice.

Nie wiem skąd się wzięła ta fascynacja ziołem. Rozumiem że ma to związek z całą masą zjebów, którzy to wymachując rękoma do kamery śpiewają o tym, jakie zioło jest zajebiście itd itp. Niestety ale dożyliśmy czasów, gdzie grupa w koszulkach XXXXXXXXXXXL i spodniach targających krok po chodniku, myśli za jakieś 2 mln ludzi. No kurwa, paranoja.

JESTEM TRADYCJONALISTĄ, PIJĘ POLSKĄ CZYSTĄ!
Zgłoś
K................a 2013-05-25, 21:59
'Jestem za!
Zgłoś
Kuriki 2013-05-26, 6:32
Gumbasek napisał/a:

Jeśli rzeczywiśćie działałeś w tym kierunku to wybacz za pochibną ocenę - szacun.

Się zagalopowałeś. Gadanie z ludźmi i sugerowanie moich rozwiązań to nie jest coś wielkiego ale z drugiej strony, nie ma sensu organizować jakichś większych akcji jeśli ludzie już na poziomie luźnych rozmów twierdzą, że jestem przewrażliwiony i-cytat- "pierdolę". To niby jest proste ale ludzi kupa do tego by była tylko w necie- wszyscy chętni, precz z tyranią- a realnie to należy albo olać głosowanie albo- najlepsze wyjście, które zastosuję za parę lat- wyjazd z tego kraju.

Gumbasek napisał/a:

Ci tu protestańcy nie foch*ją się ale działają do skutku.

Obstawiam, że tym skutkiem będzie rezygnacja i olanie sprawy+ wyjazd do miejsca gdzie legalnie na ulicy można kopcić.
Zgłoś
maciora12 2013-05-26, 20:48 6
Wywiad z przypadkowym spotkanym przechodniem...
Zgłoś
k................t 2013-05-26, 20:58
Sama naćpana w chuj i jeszcze gada bzdury
Zgłoś
jabolowy-jazzman 2013-05-26, 20:58 1
to pokolenie jest już (niestety) stracone, główny problem polega na tym, że jest to większość w społeczeństwie i przekonanie ich do OCZYWISTYCH racji to rzecz niemal niewykonalna. Aż dziw bierze, że Czesi, nasi sąsiedzi, którym komuna też prała mózgi przez 50 lat nie mieli większych problemów z depenalizacją i wprowadzeniem medycznej marihuany. Jak sobie tak czasem pomyślę, że mieszkam w strefie przygranicznej właśnie z Republiką Czeską, to nic, tylko się wk...wić, że jestem po nie tej stronie granicy. Polska, to 38 milionów politologów, 38 milionów ekonomistów, którzy wiedzą, jak wyciągnąć kraj z bezrobocia i kryzysu, 38 milionów skrajnych katolików, którzy w ławkach obgadują kreacje sąsiadki....masakra. Nam Niemcy, Ruscy, Brytyjczycy i Amerykanie powinni płacić odszkodowania za 50-letnie pranie mózgu, bo takie wypowiedzi, jak tej pani (z fajkiem w paszczy) pokazują tylko, jak ten kraj się zajebiście stacza, po równi pochyłej. Dramat. Istny dramat.
Zgłoś
k................t 2013-05-26, 21:00
Podczas wczorajszego Marszu Wyzwolenia Konopi w Warszawie policjanci zatrzymali 64 osoby, także nieletnie - informuje Komenda Stołeczna Policji na stronie internetowej. Większość zatrzymanych odpowie za posiadanie środków odurzających.

A prawdziwe penery na wolności ...

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem