Z tego co pamiętam to z ATI były wieczne problemy, a tu poszło podobno o brak wsparcia Nvidii dla systemów operacyjnych Linux w zakresie jej technologii przełączania się między kartami graficznymi - Optimus
Z tego co pamiętam to z ATI były wieczne problemy, a tu poszło podobno o brak wsparcia Nvidii dla systemów operacyjnych Linux w zakresie jej technologii przełączania się między kartami graficznymi - Optimus
Poszło i o Optimusa i o nie wspieranie niczego innego poza wyświetlaniem grafiki. Plus oczywiście wieczne roszczenia w kierunku open source "jak to przepiszecie i poprawicie wg naszego widzimisię to może w końcu coś wydamy".
tyle mnie ten jebany dziad obchodzi co nerdy uzywajace linuxa i innych open sourcowych systemów operacyjnych
Hehe, jaki bufon zapyziały.
tyle mnie ten jebany dziad obchodzi co nerdy uzywajace linuxa i innych open sourcowych systemów operacyjnych
No właśnie, jebać open source, nielegalna windoza górą
Poziom Twojej wypowiedzi świadczy jedynie o Tobie.
Mama Ci tego Windowsa zachwalała jak byłeś mały?
Racja, jebać Linuxa. Niby po co używać czegoś co rozwija się szybciej i może być ulepszone przez każdego? Żarcie z Microsoftowego koryta jest najlepsze.
Poziom Twojej wypowiedzi świadczy jedynie o Tobie.
Mama Ci tego Windowsa zachwalała jak byłeś mały?
nie mam czasu na jebanie z linuxem, w domu mam w7 a w pracy osxa
nie mam czasu na jebanie z linuxem, w domu mam w7 a w pracy osxa
A to ciekawe. Twierdzisz że Linux jest bardziej pracochłonny w codziennej konfiguracji i użytkowaniu? Ciekawe... Doprawdy...
--- Edit: ---
Pewnie nie wiesz że OS X ma wiele wspólnego z Linuksem.
Mac OS wywodzi się z BSD (jeśli skrót jest Ci obcy, to doczytaj sobie w google).
A to ciekawe. Twierdzisz że Linux jest bardziej pracochłonny w codziennej konfiguracji i użytkowaniu? Ciekawe... Doprawdy...
no i po chuj konfigurować skoro i tak nie pogram w żadne gry jak w domu na windowsie, ani nie obsłużę potrzebnych mi programów z osxa w robocie? Jak chcesz się bawić to się baw, albo idź na bajerę"ej mała skonfigurować ci linuxa"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów