📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie żebym się czepiał, ale to nie Polacy zabraniają Litwinom używania oryginalnej pisowni ich nazwisk, to nie Polacy niszczą ich groby (jak to Litwini zrobili z grobem matki i serca Piłsudskiego), to nie Polacy prześladują Litwinów, na swoim terytorium, a nawet przeciwnie (np. Hardkorowy Koksu, który jak sam w wywiadzie kiedyś powiedział, że zwiał z Litwy bo go nie szanowali tam)... W moim odczuciu film jest lekka hipokryzją, bo zaprezentowane zostały tylko wybryki naszych kiboli, a Litwini to niby święci?
Polacy, według mnie nie nienawidzą Litwinów, po prostu mają ich w dupie, bo nie warto sobie nimi zawracać głowy, a oni po prostu nie wiedzą czego chcą.
Polacy, według mnie nie nienawidzą Litwinów, po prostu mają ich w dupie, bo nie warto sobie nimi zawracać głowy, a oni po prostu nie wiedzą czego chcą.
Tutaj mamy ich miłość do Polski
Talk Shit Get Hit
Ja jestem gotowa się pojednać, w ramach okazania dobrych chęci niech nam oddadzą Wilno i będzie ok
A na cholerę nam te Wilno?
pin napisał/a:
A na cholerę nam te Wilno?
Bo to polskie miasto jak i Lwów?
I w ogóle na chuj tobie cokolwiek co tobie ukradną? Nie odpowiadać - napiszę jak do gimbazy - to pytanie retoryczne.
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Nic nam nie oddadzą, bo nic nam nie zabrali, tylko towarzysz Stalin.
Ja już się pojednałem, na działce mam sąsiada Litwina, wypiliśmy morze wódki
Ja już się pojednałem, na działce mam sąsiada Litwina, wypiliśmy morze wódki
Byłem tam wiele razy w różnych miejscowościach, Większość Litwinów nas szczerze nienawidzi.
Nie warto jechać tam droższym samochodem, nie warto nawet lepszym rowerem. Tylko zorganizowana wycieczka, z przewodnikiem.
Biedny kraj, a do tego wiecznie zazdrośni o byle gówno ludzie. Głupi pomnik Mickiewicza w Wilnie podpisali litwińskim językiem. Poza tym uważają, że wszyscy wielcy ludzie to nie Polacy tylko Litwini. A Kopernik była kobietą.
Naród zazdrośników i tyle w temacie.
Nie warto jechać tam droższym samochodem, nie warto nawet lepszym rowerem. Tylko zorganizowana wycieczka, z przewodnikiem.
Biedny kraj, a do tego wiecznie zazdrośni o byle gówno ludzie. Głupi pomnik Mickiewicza w Wilnie podpisali litwińskim językiem. Poza tym uważają, że wszyscy wielcy ludzie to nie Polacy tylko Litwini. A Kopernik była kobietą.
Naród zazdrośników i tyle w temacie.
po zdjeciu z 2:02 , rozejmu nie będzie
U nas w Niemczech Polacy mają słabą markę... są niżej w hierarchii niż gastarbeiterzy przybyli tu w latach 80.
Widać jakie to obustronne pojednanie jak większość znaczków ma flagę litewską.
W ramach pojedniania dajmy im Sosnowiec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów