18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Lololoney 2013-10-31, 16:14 83
Nie żebym się czepiał, ale to nie Polacy zabraniają Litwinom używania oryginalnej pisowni ich nazwisk, to nie Polacy niszczą ich groby (jak to Litwini zrobili z grobem matki i serca Piłsudskiego), to nie Polacy prześladują Litwinów, na swoim terytorium, a nawet przeciwnie (np. Hardkorowy Koksu, który jak sam w wywiadzie kiedyś powiedział, że zwiał z Litwy bo go nie szanowali tam)... W moim odczuciu film jest lekka hipokryzją, bo zaprezentowane zostały tylko wybryki naszych kiboli, a Litwini to niby święci?
Polacy, według mnie nie nienawidzą Litwinów, po prostu mają ich w dupie, bo nie warto sobie nimi zawracać głowy, a oni po prostu nie wiedzą czego chcą.
Zgłoś
Hauer88 2013-10-31, 16:22 9
Tutaj mamy ich miłość do Polski

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
GhostScarface 2013-10-31, 16:37 11
co sobie kurwami dupę będe zawaracać,cały świat ma na nich Wyjebane i swędzą ich sraki przez to , . .

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
Vaa 2013-10-31, 16:47 21
Ja jestem gotowa się pojednać, w ramach okazania dobrych chęci niech nam oddadzą Wilno i będzie ok
Zgłoś
Saute 2013-10-31, 17:48 3
I tak niechaj klęczą przed Polski Panem!
Zgłoś
p................n 2013-10-31, 18:17 3
A na cholerę nam te Wilno?
Zgłoś
sard 2013-10-31, 19:08 12
pin napisał/a:

A na cholerę nam te Wilno?

Bo to polskie miasto jak i Lwów?
I w ogóle na chuj tobie cokolwiek co tobie ukradną? Nie odpowiadać - napiszę jak do gimbazy - to pytanie retoryczne.
Zgłoś
Ronoaro 2013-10-31, 19:13 3
Jak ci Żmudzini oddadzą nam Wilno, to możemy się z nimi podjednać.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
vass 2013-10-31, 20:07
Nic nam nie oddadzą, bo nic nam nie zabrali, tylko towarzysz Stalin.
Ja już się pojednałem, na działce mam sąsiada Litwina, wypiliśmy morze wódki
Zgłoś
hgh 2013-10-31, 20:39 13
Byłem tam wiele razy w różnych miejscowościach, Większość Litwinów nas szczerze nienawidzi.

Nie warto jechać tam droższym samochodem, nie warto nawet lepszym rowerem. Tylko zorganizowana wycieczka, z przewodnikiem.

Biedny kraj, a do tego wiecznie zazdrośni o byle gówno ludzie. Głupi pomnik Mickiewicza w Wilnie podpisali litwińskim językiem. Poza tym uważają, że wszyscy wielcy ludzie to nie Polacy tylko Litwini. A Kopernik była kobietą.

Naród zazdrośników i tyle w temacie.
Zgłoś
HokusPokus 2013-10-31, 20:46
po zdjeciu z 2:02 , rozejmu nie będzie
Zgłoś
p................k 2013-10-31, 20:55
U nas w Niemczech Polacy mają słabą markę... są niżej w hierarchii niż gastarbeiterzy przybyli tu w latach 80.
Zgłoś
necroorcen 2013-10-31, 20:59 1
Widać jakie to obustronne pojednanie jak większość znaczków ma flagę litewską.
Zgłoś
T................t 2013-10-31, 20:59 9
W ramach pojedniania dajmy im Sosnowiec.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów