📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Ziomee22 napisał/a:
Kasia z 13 posterunku ? j***na ale do końca musi ten zj***ny ryj do tel kierować
Ty, wiesz, że mi też przyszło to na myśl? Przynajmniej do momentu, gdy przewinąłem, jak pierdoli od rzeczy.
Ja pierdole no głupszej rzeczy to dawno nie widziałem hahah
Rozbieg 2 razy dłuższy niż lot
szukała atencji nie chciała się zabić
Teraz dostanie receptę na pigułki i będzie bardzo szczęśliwa jak wyjdzie z ośrodka w którym skonfiskują jej tel.
szukała atencji nie chciała się zabić
Teraz dostanie receptę na pigułki i będzie bardzo szczęśliwa jak wyjdzie z ośrodka w którym skonfiskują jej tel.
Co ona z garażu skoczyła
Cipczan napisał/a:
w razie niepowodzenia skoku- rak płuc.Bieg z petem w ryju miał doprowadzić do zawału czy jaki chuj?
Bahahaha ale pizda głupia
A mogą się nie wygłupiać i latac za chłopakami. Tak się kończy lgbtowanie
ale live-a nie przerwała xD jak to mówił Cezary Cezary: one są takie ułomne ......
wiecie jaka jest różnica pomiędzy skokiem z 10 piętra a z pierwszego?
z 10 najpierw jest AAAAA a potem JEB
z 1 najpierw jest JEB a potem AAAAAA
z 10 najpierw jest AAAAA a potem JEB
z 1 najpierw jest JEB a potem AAAAAA
Pszenny_Chleb napisał/a:
Powód rozterki miłosne.
Główna akcja od 0:36.
Ale bym jej kutasa podał do tego pyska
darayavahus napisał/a:
Tutaj proszę tutorial dla przyszłych samobójców. Bez komentarza, ale do rzeczy.
Nie polecam. Jestem ratownikiem medycznym i z doświadczenia powiem, że takie samobójstwo jest bolesne. Często dochodzi do licznych obrażeń zewnętrznych i wewnętrznych ale bez skutku. Czasem nawet po dojeździe zdarza się, że delikwent jeszcze żyje i kona bo nie można nic zrobić. Także to nie jest dobry sposób
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów