Nawet wrony zaczęły się śmiać jak jebnęła
Nie wrony tylko sępy i nie śmiać tylko kląć pod dziobem ze jednak obiadu nie będzie
Putin la Puta KaputNie polecam. Jestem ratownikiem medycznym i z doświadczenia powiem, że takie samobójstwo jest bolesne. Często dochodzi do licznych obrażeń zewnętrznych i wewnętrznych ale bez skutku. Czasem nawet po dojeździe zdarza się, że delikwent jeszcze żyje i kona bo nie można nic zrobić. Także to nie jest dobry sposób
O, to ciekawa informacja.
Jako ratownik, po tym jęczeniu na końcu jesteś w stanie ocenić (wiadomo, tak pi razy oko) co jej się mogło stać po tym skoku? Kwestia szoku, czy raczej coś poważniejszego? Pewnie niejedno już widziałeś.
Jako pracownik kolei powiem Ci że chujowy tutorial, chujowe samobójstwo jeśli niepotrzebnie zawracasz dupę swoją śmiercią dodatkowym osobom. Niech się chuśtają w lesie, albo skaczą z wysoka, ale od torów wypierdalać
Nie polecam. Jestem ratownikiem medycznym i z doświadczenia powiem, że takie samobójstwo jest bolesne. Często dochodzi do licznych obrażeń zewnętrznych i wewnętrznych ale bez skutku. Czasem nawet po dojeździe zdarza się, że delikwent jeszcze żyje i kona bo nie można nic zrobić. Także to nie jest dobry sposób
NIe ma bata, jak ktoś położy łeb na szynie, że wyjdzie z tego cało. Ale jak ktoś jest łamagą, to i palewc w dupie złamie - jak to mówią.
Jako pracownik kolei powiem Ci że ch*jowy tutorial, ch*jowe samobójstwo jeśli niepotrzebnie zawracasz dupę swoją śmiercią dodatkowym osobom. Niech się chuśtają w lesie, albo skaczą z wysoka, ale od torów wypie**alać
Zaraz przyjdzie jakiś leśnik i powie - od drzew to się proszę odpirerdolić
To gdzie się te łajzy w takim razie mają załatwiać? W kiblu?