📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Yolanda napisał/a:
Mógł chociaż rzygać, na zdjęcie Karolka Wojtyły.
Czego to się nie robi dla wirtualnego piwka.
Dawaj foto pipki, może na czteropaka harnasia uzbierasz.
Ja pierdole w moim mieście takie wagony już jeżdżą na liniach turystyczny jako retro
Lewackaglupota napisał/a:
Ja bym mu leb rozjebal a potem nim to wytarl a nie nagrywal jak cwel
Ty to byś się rozbeczał i wrócił zwalic do domu a potem pisał sfrustrowany komentarze na sadistic
Do harda z tym. Przecież można się pożygać.
ciezki powrot z pracy
Rzygającego menela nie widzieliście? To mało jeszcze w życiu widzieliście, dzieciaki. Ale każdy jeden większy kozak, napierdalałby gościa i w ogóle. Kurwa, jaka tu jest średnia wieku, 10 lat?
4Lokalny2Chłopaczek0 napisał/a:
Jebany ma gust Piwo Fox czarne dobre jest jak jest -20 na polu. Coś mu kurwa zaszkodziło i trzeba na karetkę dzwonić... To i tak kuźwa z waszych podatków pójdzie tak i siak
Nic dziwnego, że jak wypił taki dynks na ciepło to go na rzygi wzięło Kiedyś kumpel przed grillem nie mógł poczekać jak się świeżo robiona wódka przegryzie i też jebnął lufę takiego ciepłego to rzygał jak kot
sama żòłć . Obraz męki i cierpienia . czy Wy już całkiem serca nie macie ?
A to nie jest ziomek uszatego menela Tigera Bonzo Adbest paleciarz z belgji na odwiedzinach?
Od razu lepiej ten tramwaj wygląda.
Słabe macie głowy, a mocne piwa to polecam Amsterdam Navigator i Maximator chociażby. Kiedyś uwielbiałem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów