Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rzygającego menela nie widzieliście? To mało jeszcze w życiu widzieliście, dzieciaki. Ale każdy jeden większy kozak, napierdalałby gościa i w ogóle. Kurwa, jaka tu jest średnia
Zawijaj laczki z tej strony, Ty i reszta tego lewackiego gówna.. Nawet tą stronę zatrujecie Wy łajzy aż się odechciewa tu wchodzić a jak tu zaczynałem wchodzić to po jajach jakiegoś menela pływałeś, won stąd lewaki
Czego to się nie robi dla wirtualnego piwka.
Dawaj foto pipki, może na czteropaka harnasia uzbierasz.
Powiedział wielbiciel napoju dla żuli.
Zawijaj laczki z tej strony, Ty i reszta tego lewackiego gówna.. Nawet tą stronę zatrujecie Wy łajzy aż się odechciewa tu wchodzić a jak tu zaczynałem wchodzić to po jajach jakiegoś menela pływałeś, won stąd lewaki
Co, popsułem ci przegrywie zabawę? Zapomniałeś gdzie wchodzisz? Tu dupę trzeba mieć twardą, to nie jest jakieś jebane safe space dla zjebów. Na ból dupy polecam Nurofen.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów