Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak jak już napisałem w innym poście, gdyby taki zjeb celował do mnie fajerwerkami a jechał bym autem, rozjechał bym w obronie własnej.
Kolejny internetowy, wojownik spod znaku klawiatury
Jakby przyszło co do czego, to zatrzymałbyś samochód, wyszedł i ze strachu obciagnal typowi, który w ciebie celował
I tak by się skończył twój sylwester
Jakby przyszło co do czego, to zatrzymałbyś samochód, wyszedł i ze strachu obciagnal typowi, który w ciebie celował
Ja wiem, że jesteś pizdeczką w internecie jak i w realu, a 19 cm w nicku to wchodzi Ci w dupę. Nie mierz więc każdego swoją miarą. 😃
To nie byłaby obrona własna. Masz obowiązek uciekać, bo inaczej wyłapiesz wyrok.
Sadol uczy I bawi.
Echh kocham dezinformacje i rozpowszechnianie mitu, jakoby obrona konieczna nie istniala w Polsce. Jasne, mozna powoływać sie na pojedyncze absurdalne wyroki, ale to nie jest żaden argument. Większość spraw jest pozytywnie rozpatrywana w kontekście osoby "obraniajacej sie". Oczywiście w powyższym przypadku umyslne rozjezdzanie kogos, kto strzela do twojego samochodu fajerwerkami bedzie przekroczeniem obrony koniecznej. Choć wiele czynnikow może pomóc w obronie tj. stres, dzialanie w panice, traumy itd.. Zatem przestancie pierdolic, bo pewnie nie znacie osobiście nikogo kto siedzi w pace za przekroczenie obrony koniecznej, w sytuacji, gdy w rzeczywistości jej nie przekroczyl. A jeśli teraz ktos przytoczy historię typowego bialorycerstwa, czyli bronienie karynki przed sebusiem no to coz... zyciowa lekcja niebycia frajerem. Pozdrawiam
edit. na necie, bodajże na YT, był kiedys jakis material, który tłumaczy co powinno sie zeznawac, gdy juz sie obroniliscie
Zaczynasz mnie wkurwiac powoli, z pizdy bym Ci zrobił jesień średniowiecza
spod znaku klawiatury ..... buahahaaa,piwo.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów