Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pedalarze, motocipy itd. ogólnie to wszyscy są źli co wychodzą na dwór
czlowieku, nie myl pojęć,
to określenia dla idiotów którzy nie wiedzą co to kultura i wyobraźnia
powinien byc zakaz jazdy po ulicy jak obok jest ścieżka
"Rowerzyści moga poruszać się większością dróg publicznych z wyłączeniem dróg ekspresowych i autostrad oraz jezdni, wzdłuż których prowadzą wyznaczone drogi lub pasy dla rowerów. Jednym słowem moga jeździć bez ograniczeń po zwykłych drogach, a jeśli są wzdłuż nich ścieżki rowerowe, to musza z nich skorzystać."
Spokojnie panowie - śmigam często po Łodzi i to tylko kwestia czasu aż ktoś z jeszcze większą niż jego sieczką we łbie zakończy mu karierę rozsmarowując to gówno po asfalcie - tutaj na każdego cwaniaka znajdzie się jeszcze większy cwaniak
Pieprzenie. Wystarczy spojrzeć na swoistego ambasadora Łodzi tych ameb - gościa o nicku @Łódzki Rejestrator. Cymbał spowodował poważny wypadek poruszając się rowerkiem po drodze szybkiego ruchu i dalej sobie jeździ i prowokuje niebezpieczne sytuacje.
youtube.com/channel/UCst8B5sYKc3ylPBwed78btQ
Głąbowi nie przetłumaczysz, a jedyna metoda leczenia takich idiotów to solidny kaftan, silne psychotropy i elektrowstrząsy (najlepiej z lobotomią).
Pieprzenie. Wystarczy spojrzeć na swoistego ambasadora Łodzi tych ameb - gościa o nicku @Łódzki Rejestrator. Cymbał spowodował poważny wypadek poruszając się rowerkiem po drodze szybkiego ruchu i dalej sobie jeździ i prowokuje niebezpieczne sytuacje.
Głąbowi nie przetłumaczysz, a jedyna metoda leczenia takich idiotów to solidny kaftan, silne psychotropy i elektrowstrząsy (najlepiej z lobotomią).
to ten sam pedalarz - ten z video opa i twój
"Kierujący rowerem jest obowiązany korzystać z drogi dla rowerów lub pasa ruchu dla rowerów, jeśli są one wyznaczone dla kierunku, w którym się porusza lub zamierza skręcić. Kierujący rowerem, korzystając z drogi dla rowerów i pieszych, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustępować miejsca pieszym."
Więc jak jest droga rowerowa w kierunku, w którym się porusza, a jest to niech pedalarz wypierdala na te drogę bo może dostać mandat albo wpierdol
Pierwszy raz widzę kamerę z tyłu w rowerze, pewnie jakiś stary ormowiec albo przykładny pies
Kierujący rowerem jest obowiązany korzystać z drogi dla rowerów lub pasa ruchu dla rowerów, jeśli są one wyznaczone dla kierunku, w którym się porusza lub zamierza skręcić. Kierujący rowerem, korzystając z drogi dla rowerów i pieszych, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustępować miejsca pieszym.)
Ewentualnie może ktoś go kiedyś rozjedzie na lewych rejestracjach.
Ja mam podobnie na osiedlu, ale z biegaczami. Chuj nie będzie biegał po chodniku bo nierówno i schodzi biegać po jezdni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów