Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie rozumiem takich ludzi. Po co w ogóle się zatrzymywał i wysiadał skoro mu nie zajebał? Jedyne co osiągnął, to później dojechał do celu.
A czego Ty oczekujesz od typa który z pedałówką jeździ doblo ?
Z jednej strony debil ale z drugiej często się zdarza, że konstrukcja tych ścieżek jest totalnie z dupy. Ścieżka po 50m odbija gdzieś w prawo, bez sensu jest tam wjeżdżać skoro jedzie się w innym kierunku.
No ta się na przykład kończy po parudziesięciu metrach, wjeżdża na drogę serwisową, po czym i tak finalnie łączy się z tą trasą...
ja tam mijajac rowerzystow zachowuje prawidlowy odstep itd. ale jak widze kurwy na rowerach jadące obok siebie, bo musza sobie pogadac i blokuja droge - wtedy mam duza potrzebe umycia szyby jak przejezdzam obok, smiesza mnie pozniej te ich "faki" pokazywane w moją strone
Kurde to jest myśl, zamontować dodatkowy spryskiwacz a do pojemnika nalać mocz
Kutasiarz robi to specjalnie i po złości,
Typowy chujek utrudniający innym życie.
Między innymi przez takich cweli ten kraj wygląda tak a nie inaczej.
Link do kanału pedalarza
Można zgłosić jako treści krzywdzące dzieci itp.
Jak to się zgłasza, ciemny jestem ale pedalarza upierdolić od razu dzień będzie lepszy
ku*asiarz robi to specjalnie i po złości,
Typowy ch*jek utrudniający innym życie.
Między innymi przez takich cwe*i ten kraj wygląda tak a nie inaczej.
Link do kanału pedalarza
.
Nie nabijajcie mu wyświetleń.
Do odjebania...
Mnie dziwi nazywanie użytkowników rowerów pedalarzami. Dziwi mnie to dlatego, bo jak wiadomo to samochód jest przedłużeniem
penisa. Na twoją wypasioną furę prędzej uwagę zwróci inny facet niż kobieta. Czyli twoje auto to twój penis pokazywany innym
facetom. I to jest, kurwa, pedlastwo.
A ten, kurwa, na tym filmiku wyszedł z tego auta jak żołądź z napletka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów