...i pedalski kombinezonik zapewne wypełnił się gównem ze strachu. Obok oczywiście ścieżka rowerowa - standardowo jak w większości filmików tej umysłowej ameby. Akcja od 0:45:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
🔥
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda że mu nie zajebal na ten głupi ryj
Taka okazja... Moje miasto Łódź przeprasza za spierdoliny umysłowe.
Szkoda takiego w łeb walić, 5 kamerek, dobrze przygotowany na podpierdolenie. Pewnie rudy.
Spokojnie panowie - śmigam często po Łodzi i to tylko kwestia czasu aż ktoś z jeszcze większą niż jego sieczką we łbie zakończy mu karierę rozsmarowując to gówno po asfalcie - tutaj na każdego cwaniaka znajdzie się jeszcze większy cwaniak
RayRobinson napisał/a:
szkoda że mu nie zajebal na ten głupi ryj
Nie rozumiem takich ludzi. Po co w ogóle się zatrzymywał i wysiadał skoro mu nie zajebał? Jedyne co osiągnął, to później dojechał do celu.
I elegancko, Oblkeil się Frajer kamerkami I prowokuje, zwłaszcza że miał tą pieprzoną drogę rowerową obok. Niech ginie!
Notoryczny problem, piękna ścieżka obok ale trzeba jechać ulicą, nawet jak śniegiem zajebane
notak napisał/a:
Jebany pedalarz, jak ja nie lubię tych mend
pedalarze, motocipy itd. ogólnie to wszyscy są źli co wychodzą na dwór
Kutasiarz robi to specjalnie i po złości,
Typowy chujek utrudniający innym życie.
Między innymi przez takich cweli ten kraj wygląda tak a nie inaczej.
Link do kanału pedalarza
youtube.com/c/%C5%81%C3%B3dzkiRejestrator
Można zgłosić jako treści krzywdzące dzieci itp.
Link do kanału pedalarza
youtube.com/c/%C5%81%C3%B3dzkiRejestrator
TRQPL napisał/a:
Kutasiarz robi to specjalnie i po złości,
Link do kanału pedalarza
Wszystkie filmy tego jebańca zlinkować na komendę i niech się bawią
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów