18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
katrzyk3 2019-05-22, 0:38 74
i to jest 100% sadol. chuj tam te morderstwa. piekne
Zgłoś
kulawiec 2019-05-22, 0:53 3
Zajebisty pomysł, szkoda, że moje takie stare, bo bym wypróbował.
Zgłoś
Kveldulf 2019-05-22, 1:10 17
Rysa na psychice do końca życia...
Ale było warto
Zgłoś
b................3 2019-05-22, 1:36 39
Prawdopodobnie te dzieci będą miały w przyszłości spore problemy z własną psychiką, ale co tam zabawa super
Zgłoś
r061071 2019-05-22, 1:52 1
ksywa Kulawiec bo dzieciaki kiedys nózke wyrwali?
Zgłoś
h................o 2019-05-22, 5:51 1
Dobrze tak głupim kaszojadom.
Zgłoś
ritu4l 2019-05-22, 6:24 25
bakus1233 napisał/a:

Prawdopodobnie te dzieci będą miały w przyszłości spore problemy z własną psychiką, ale co tam zabawa super

Ta przez sztuczną nogę, a idź pan w chuj właśnie przez takie nastawienie większość ludzi urodzonych krótko przed 2000 w bezstresowym wychowaniu nie nadaje się do żadnej pracy, większość z nich którzy przewijają się u mnie w pracy to wygodnickie pipki i rezygnują po tygodniu.
Zgłoś
UkrytaPodNickiem 2019-05-22, 6:30 40
r0773n napisał/a:

Ta przez sztuczną nogę, a idź pan w chuj właśnie przez takie nastawienie większość ludzi urodzonych krótko przed 2000 w bezstresowym wychowaniu nie nadaje się do żadnej pracy, większość z nich którzy przewijają się u mnie w pracy to wygodnickie pipki i rezygnują po tygodniu.

bo może szanują własny czas i nie mają zamiaru zapierdalać za śmieszny gorsz
Zgłoś
longlong7 2019-05-22, 7:03 5
wszystko fajnie ale dzieciaki są za małe do takich żartów, tatuś chyba też trochę nie dojrzały
Zgłoś
_................e 2019-05-22, 8:10 2
Wpierdol spuścić takiemu łojcu.
Zgłoś
poligon6 2019-05-22, 8:25 2
Pojebany ojciec, zamiast zabrać na świniobicie, albo palić ropą szczury złapane do beczki to odstawia jakieś szopki.
Zgłoś
impressa88 2019-05-22, 8:26
Muszę poszukać takiej nogi
Zgłoś
b................3 2019-05-22, 9:55 7
r0773n napisał/a:

Nie od dziś wiadomo, że w polsce dosyć często chujowo traktują pracowników, więc co się dziwić, że odchodzą? Pewnie byś oczekiwał, że zamkną pysk i będą się godzić na wszystko? Jak robota nie pasuje to się odchodzi.

Dla dziecka taki widok jest traumą, to jest czas kiedy kształtuje się mózg, jak będzie dorosły, to może nawet nie pamiętać tego zdarzenia, ale w podświadomości będzie to siedziało, pojawią się problemy w życiu i nawet się nie domyśli w czym leży problem. Sporo ludzi ma problemy w dorosłym życiu i nawet nie zdają sobie sprawy, że one zaczęły się właśnie w dzieciństwie. Nie bez powodu pewne treści dostępne są od 16 czy tam 18 roku życia.
Zgłoś
robsonx79 2019-05-22, 10:16
Na starość upierdolą mu girę na serio.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem