📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawdopodobnie te dzieci będą miały w przyszłości spore problemy z własną psychiką, ale co tam zabawa super
Dobrze tak głupim kaszojadom.
bakus1233 napisał/a:
Prawdopodobnie te dzieci będą miały w przyszłości spore problemy z własną psychiką, ale co tam zabawa super
Ta przez sztuczną nogę, a idź pan w chuj właśnie przez takie nastawienie większość ludzi urodzonych krótko przed 2000 w bezstresowym wychowaniu nie nadaje się do żadnej pracy, większość z nich którzy przewijają się u mnie w pracy to wygodnickie pipki i rezygnują po tygodniu.
r0773n napisał/a:
bo może szanują własny czas i nie mają zamiaru zapierdalać za śmieszny gorszTa przez sztuczną nogę, a idź pan w chuj właśnie przez takie nastawienie większość ludzi urodzonych krótko przed 2000 w bezstresowym wychowaniu nie nadaje się do żadnej pracy, większość z nich którzy przewijają się u mnie w pracy to wygodnickie pipki i rezygnują po tygodniu.
wszystko fajnie ale dzieciaki są za małe do takich żartów, tatuś chyba też trochę nie dojrzały
Wpierdol spuścić takiemu łojcu.
Pojebany ojciec, zamiast zabrać na świniobicie, albo palić ropą szczury złapane do beczki to odstawia jakieś szopki.
Muszę poszukać takiej nogi
r0773n napisał/a:
Ta przez sztuczną nogę, a idź pan w chuj właśnie przez takie nastawienie większość ludzi urodzonych krótko przed 2000 w bezstresowym wychowaniu nie nadaje się do żadnej pracy, większość z nich którzy przewijają się u mnie w pracy to wygodnickie pipki i rezygnują po tygodniu.
Nie od dziś wiadomo, że w polsce dosyć często chujowo traktują pracowników, więc co się dziwić, że odchodzą? Pewnie byś oczekiwał, że zamkną pysk i będą się godzić na wszystko? Jak robota nie pasuje to się odchodzi.
Dla dziecka taki widok jest traumą, to jest czas kiedy kształtuje się mózg, jak będzie dorosły, to może nawet nie pamiętać tego zdarzenia, ale w podświadomości będzie to siedziało, pojawią się problemy w życiu i nawet się nie domyśli w czym leży problem. Sporo ludzi ma problemy w dorosłym życiu i nawet nie zdają sobie sprawy, że one zaczęły się właśnie w dzieciństwie. Nie bez powodu pewne treści dostępne są od 16 czy tam 18 roku życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów