18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:58
Lśnienie
ARock • 2020-04-05, 1:04
Pewien pan w bawarskim Fürth doznał objawienia.
Zaczął pokrzykiwać: "myślcie o miłości i seksie, nic inne nie jest ważniejsze od miłości i seksu" itd.
Po jakimś czasie, gdy pojawiła się Policja, zaczął wyrzucać przez balkon swoje oszczędności,
w sumie na ulicy wylądowało około 27000 euro...

00:00
-04:17
Download

Po interwencji policji, nagi gościu został odwieziony do psychiatryka, a całą sumę pozbieranych z ulicy banknotów wpłacono na jego konto. Co ciekawe, nikt (!) nie połasił się nawet na jeden banknocik, BRAWA DLA Sąsiadów!
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Warchlak1920 2020-04-05, 1:11 15
No to zdrowo odjechał! Trzeba się przygotować na więcej takich przypadków, kwarantanny i izolacja robią swoje. Zapas popcornu, piwa i ja czekamy na takie filmy.

Szacun dla sąsiadów, widać wyższy poziom ucywilizowania.
Zgłoś
balasior 2020-04-05, 1:17 16
tak szacun dla sąsiadów jak policja juz tam stała

A za ten kwit to by sobie tyle por🤬ał ze ja p🤬le
Zgłoś
Warchlak1920 2020-04-05, 1:27 9
balasior napisał/a:

tak szacun dla sąsiadów jak policja juz tam stała
A za ten kwit to by sobie tyle por🤬ał ze ja p🤬le

No ja, por🤬ał by sobie. Tyle, że gość odjechał do innego wymiaru i nie ogarniał.

Wyobrażasz sobie podobną akcje u nas? Połowę kasy to by bagiety zwinęły, że niby nie znaleźli. Nie lubię germańców, ale cywilizacyjnie pokolenie czy dwa przed nami, j🤬e c🤬je.
Zgłoś
o................k 2020-04-05, 1:28 2
Jacy dobrzy ludzie, banknoty oddałi... Sadze, że koleś po całej akcji zapłacilby pewnie te 27k by nikt tego nie wrzucał do neta....
Zgłoś
AbelardG 2020-04-05, 3:49 2
Dobrze że pod balkonem nie było cz🤬chów, bo by się pozbył całej gotówki, a policja by nawet palcem nie kiwnęła
Zgłoś
McQurwa 2020-04-05, 5:36 3
O tych objawach podczas koronawirusa nikt nie mówił, wspominali coś o kaszlu, gorączce, bólach mięśni, ale że człowiek będzie latał z c🤬jem na wierzchu
Zgłoś
Justynka99 2020-04-05, 10:11 2
Czemu mnie nigdy nie ma w miejscu, gdzie ktoś rozrzuca pieniądze?
Zgłoś
edmund 2020-04-05, 10:24 1
mnie zastanawia to, że on rzeczywiście mówi o tym co najważniejsze w życiu, czyli miłości i seksie, a
ląduje w psychiatryku
Zgłoś
maki1981 2020-04-05, 10:44
Dosyć długi filmik, można napatrzeć się na siusiaka...
Udało mi się do tego zwalić bez pauzowania i przewijania.
Zgłoś
Wiewór 2020-04-05, 10:45 1
Jakby na dole byli Polacy to by się zahrzyli o pinionszki.
Zgłoś
EdmundKemper 2020-04-05, 11:31
Justynka99 napisał/a:

Czemu mnie nigdy nie ma w miejscu, gdzie ktoś rozrzuca pieniądze?

Bo może myślisz wtedy o miłości i seksie, a nie jesteś pazerna?
Zgłoś
RyszardPetru 2020-04-05, 11:38 1
Warchlak1920 napisał/a:

No ja, por🤬ał by sobie. Tyle, że gość odjechał do innego wymiaru i nie ogarniał.
Wyobrażasz sobie podobną akcje u nas? Połowę kasy to by bagiety zwinęły, że niby nie znaleźli. Nie lubię germańców, ale cywilizacyjnie pokolenie czy dwa przed nami, j🤬e c🤬je.

Czekałem kiedy jakiś Polaczek siorbiący pytongi porówna zachowanie Szwabów do Polaków i będzie sobie po krajach jechał jak ze swoim partnerem. Otóż byłem świadkiem, jak w Poznaniu zwariował młody szczeniak. Nie chciał wpuścić rodziców do domu, demolował chatę próbował ją podpalić a przez balkon wyrzucał kasę i to w sporej ilości jak na polskie warunki bo koło 30 tysi. Żaden banknot nie zginął bo wszystko pozbierali sąsiedzi z policja i przekazali rodzicom. Finalnie szczeniak zdążył się powiesić. Jak następnym razem bedziesz chciał się dojebac do krajan to skup się na kolegach. Wbrew pozorom nasze społeczeństwo nie jest tak zj🤬e jak pokazują to w demotywatorach. A śmiecie są w każdej społeczności.
Zgłoś
MajkiB 2020-04-05, 11:48 2
Prawdopodobnie zaburzenia afektywne dwubiegunowe, epizod manii. Skończyły mu sie leki a wychodzić nie chciał po nowe bo (wsadź tutaj powód osoby chorej psychicznie) i tak sie skończyło. Serio Ci ludzie jak mają ten ,,pozytywny" czas potrafią być najlepszymi przyjaciółmi, pomóc we wszystkim i na mount everest wyprawe zorganizować. Szkoda że potem jest depresja
Zgłoś
roman970227 2020-04-05, 12:30
U nas to policjanci by zbierali dla siebie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem