Jak dla mnie, nie jest to materiał naruszający regulamin
Jak dla mnie, nie jest to materiał naruszający regulamin
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba nikt tu nie będzie pedofili tolerował
spoko przeniosą do innego działu
to na pewno jedna z tych kusicielek kościoła katolickiego
Raczej wygląda mi to na jakąś małą tępą kurwę ze strajku kobiet . Chce sobie zrobić bachora a później go wyskrobać
Chyba nikt tu nie będzie pedofili tolerował
Będą jeśli "swój". Tu masz przykład. Na pewno się znajdzie ktoś kto go lubi, więc powie "oj tam, oj tam"
ten jest głupszy, bo dał się ponieść publicznie
I co? Rozeszło się po kościach jak na plebanii?
Raczej wygląda mi to na jakąś małą tępą kurwę ze strajku kobiet . Chce sobie zrobić bachora a później go wyskrobać
Faktycznie lepiej mieć prawo aborcyjne jak w krajach 4 świata, nawet islamski Iran ma bardziej liberalne prawo aborcyjne, cofamy sie do średniowiecza a takiego debila jak Ty to cieszy
Faktycznie lepiej mieć prawo aborcyjne jak w krajach 4 świata, nawet islamski Iran ma bardziej liberalne prawo aborcyjne, cofamy sie do średniowiecza a takiego debila jak Ty to cieszy
Ahh przestań
Już abstrahując od polskiego cyrku z aborcją, to brać na sztandar Iran jak wzór to trzeba być bardziej pojebanym od jarka, kobieta może tam iść na aborcję a raczej musi jak jej Ahmed tak powie a jak będzie chciała wbrew jego woli to będzie mieć aborcje za pomocą kamieni.
Już abstrahując od polskiego cyrku z aborcją, to brać na sztandar Iran jak wzór to trzeba być bardziej pojebanym od jarka, kobieta może tam iść na aborcję a raczej musi jak jej Ahmed tak powie a jak będzie chciała wbrew jego woli to będzie mieć aborcje za pomocą kamieni.
No dobra jak nie Iran to może Arabia Saudyjska, Jemen, Syria, takie "pojebane, zacofane" państwa mają lepsza politykę aborcyjne niż my. Większość państw Ameryki Południowej dopuszcza aborcję w określonych przypadkach, m. In wady płodu. Serio wam to nie przeszkadza? Rząd przejmuje władze nad kobietami, przejmuje nad mediami, sądami co będzie następne? Serio macie jakieś naleciałości PRL, podoba wam się że państwo kontroluje wszytsko
Jeszcze lepiej mieć "prawo" aborcyjne jak w krajach 5 świata, zabijanie niewinnych i bezbronnych ludzi to domena barbarzyńców z pierwszych światów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów