- Drzwi od kościoła.
- Drzwi od kościoła.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Socjalista jest Inteligentem.
Rozpowszechniając takie zjebane żarty przyłączasz się do lewackiego ataku na Polskie dziedzictwo i kulturę. Plujesz w twarz swoim przodkom odrzucając normy kulturowe i cywilizacje jaką stworzyli na fundamentach chrześcijaństwa, to wszystko po to by zyskać poklask koniowałów sprzed monitorów. Pfu ci w pysk, śmieciu.
Forgesse, to nie kwestia mody. To kwestia całkiem udanej prowokacji do bólu dupy - a twoja wypowiedź jest doskonałym przykładem na to, że prowokacja się udała.
Twoim tokiem myślenia idąc, mogę nazwać Twoją matkę szmatą i dziwką za 30 zł. Bo to przecież tylko prowokacja, pokazująca Twój śmieszny ból dupy. Hie hie.
Twoim tokiem myślenia idąc, mogę nazwać Twoją matkę szmatą i dziwką za 30 zł.
Wyjebane mam w wyrażoną w necie opinię białostockiego anonimowego hejtera.
O ja pierdolę będzie burza fest, trza dać piwko.
Hehehe, o to chodziło Wyborna gównoburza. Koledze Forgesse to aż po brodzie pociekło. Ale muszę się włączyć we własną gównoburzę, bo poziom głupoty wypowiedzi tego pana przekroczył wszelkie skale.
Rozpowszechniając takie zjebane żarty przyłączasz się do lewackiego ataku na Polskie dziedzictwo i kulturę. Plujesz w twarz swoim przodkom odrzucając normy kulturowe i cywilizacje jaką stworzyli na fundamentach chrześcijaństwa
Po pierwsze, to że jebię kościół nie oznacza, że jestem lewakiem. Ja bym się określił jako narodowiec, ale świecki. Kościół powinien być mocno przygnieciony butem silnej władzy, być opodatkowany, kontrolowany, w razie potrzeb represjonowany i mieć gówno do powiedzenia, a nie wpierdalać się do władzy jak ma to miejsce teraz.
Po drugie, chrześcijaństwo nie jest fundamentem naszej kultury i cywilizacji. Zostało nam narzucone siłą i zniszczyło nasze własne, słowiańskie wierzenia. Podobnie zresztą potraktowało inne cywilizacje i ich wierzenia. Jest jak choroba albo pasożyt. Polecam przeczytać:
ryuuk.salon24.pl/2...chrzescijanskie
sadistic.pl/ko...ie-vt261185.htm
Po drugie, chrześcijaństwo nie jest fundamentem naszej kultury i cywilizacji. Zostało nam narzucone siłą i zniszczyło nasze własne, słowiańskie wierzenia. Podobnie zresztą potraktowało inne cywilizacje i ich wierzenia. Jest jak choroba albo pasożyt.
Ta a rozwój kulturowy i sam chrzest Polski był spowodowany wierzeniem w swiatowida i skladania jedzenia pod słupem z drzewa
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów