📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Podkład muzyczny odpowiednio dobrany
Może ona tylko walczyła z rasizmem i chciała, by jej czarny wjechał w dupę?
nie myl marzeń innych ze swoimi
Samochodowy anal - bagażnik - penetrator.
Pwenie jej się cały tynk z ryja obsypał na dywanik
Pwenie jej się cały tynk z ryja obsypał na dywanik
Tak to jest jak się patrzy tylko przed siebie i jadąc autem i w życiu .
wina niebieskiego to nie ma co sie sprzeczać.
Ale ciekawi mnie ile typo w merolu zapierdalał prawym pasem. Nie wygląda to na przepisową prędkość biorąc pod uwagę prędkość innych pojazdów.
Też kurwa debil.
Boję się przyszłości, zmęczony jestem walką...
"taki młody i tak mówi. HA!"
Pokaż mi tylko o co mam walczyć. Daj jakiś cel. Proszę.
Ale ciekawi mnie ile typo w merolu zapierdalał prawym pasem. Nie wygląda to na przepisową prędkość biorąc pod uwagę prędkość innych pojazdów.
Też kurwa debil.
Trafił swój na swego.
Omgjkla napisał/a:
wina niebieskiego to nie ma co sie sprzeczać.
Też kurwa debil.
Typowy ból dupy przegrywa którego autobus nie jeździ więcej niż 30kmh/h i co minute ma przystanek.
solltys napisał/a:
Typowy ból dupy przegrywa którego autobus nie jeździ więcej niż 30kmh/h i co minute ma przystanek.
Typowy komentarz idioty który nie potrafi myśleć racjonalnie. Obyś nigdy nie wsiadał za kółko, a jedynie oglądał samochody zza szyby swojego ulubionego autobusu.
W tych wszystkich miastach w Rosji i na Ukrainie najbardziej podobają mi się te przepastne przestrzenie, szerokie ulice, spore dystanse pomiędzy budynkami.
mucha96 napisał/a:
Typowy komentarz idioty który nie potrafi myśleć racjonalnie. Obyś nigdy nie wsiadał za kółko, a jedynie oglądał samochody zza szyby swojego ulubionego autobusu.
Za późno. Mam nadzieję że kiedyś spotkamy się koło przejścia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów