i dobre pomysły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W reklamach kobiety nadają się tylko do sprzątania, gotowania i prania a na takich filmikach są łasymi na kasę kurwami. I jak tu mieć o kobietach dobre zdanie?
coby tam nie pisało
przecież na dolarach niema ruskich napisów
przecież na dolarach niema ruskich napisów
Kolejny życiowy filmik pokazujący, że kobiety to zdziry.
Nie liczy się kasa, liczy się jaki facet jest, czy można z nim pogadać....... ta jasne zakłamane szmaty.
Też tak myślałem dopóki nie poznałem mojej żony. Uwierz mi że są normalne kobiety, tylko niestety przez takie kurwy trudno w to uwierzyć.
jeszcze jeden był taki filmik podobny z kolesiem co był pracownikiem i brał auto na wieczór, pamięta ktoś ?:p
to chyba był jakiś wokalista
to chyba był jakiś wokalista
"Też tak myślałem dopóki nie poznałem mojej żony. Uwierz mi że są normalne kobiety, tylko niestety przez takie k***y trudno w to uwierzyć. "
A może Twoja kwintesencja cnoty i zasad moralnych nie jest na tyle atrakcyjna by wzbudzić takie pożądanie u magazyniera w ikei ,aby ten wziął pożyczke w providencie na wypożyczenie bawarki
A może Twoja kwintesencja cnoty i zasad moralnych nie jest na tyle atrakcyjna by wzbudzić takie pożądanie u magazyniera w ikei ,aby ten wziął pożyczke w providencie na wypożyczenie bawarki
maxs90 napisał/a:
to ten sam co w jednym filmiku miał ,że kurwa zostanie kurwą i wydał cała wypłatę na garniaka i wypożyczone auto
też mi sie to odrazu wspomniało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów