18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kuba319 2012-04-24, 16:13
ma ktos moze link do tego filmiku na youtube ?
z gory dzieki
Zgłoś
Mił 2012-04-24, 16:26
Muszę to powtórzyć : kobiety to chuje, a ta z filmiku na dodatek jest tępym chujem.
Zgłoś
marc-men 2012-04-24, 16:44
A może Twoja kwintesencja cnoty i zasad moralnych nie jest na tyle atrakcyjna by wzbudzić takie pożądanie u magazyniera w ikei ,aby ten wziął pożyczke w providencie na wypożyczenie bawarki

Jak dorośniesz to może zrozumiesz że kurwy są fajne do pewnego czasu. Wiążąc się z taką na całe życie, lepiej zamontować jej kasę fiskalną i czerpać korzyści finansowe bo innych tutaj nie widzę. Jak rozumiem lubisz ustawiać się w kolejce do pukania swojej kobiety i walić po kimś. Ci z kompleksem małego ptaka, tak na ogół mają. Powodzenia.

Chcesz zobaczyć mój opis? - Wciśnij F13.
Zgłoś
Karql 2012-04-24, 17:20 5
dominusI7I napisał/a:

jeszcze jeden był taki filmik podobny z kolesiem co był pracownikiem i brał auto na wieczór, pamięta ktoś ?:p
to chyba był jakiś wokalista

Zgłoś
apollo1132 2012-04-24, 18:23
Aż dziwne, że jeszcze żadna płeć przeciwna się nie wypowiedziała pod tym filmikiem.
Zgłoś
DeDeKR 2012-04-24, 19:47
BMWswap napisał/a:

to nie jest ten sam typ co wypozyczył bmw i wynajął pokoj w hotelu żeby zaliczyć laskę, która nie niego nie zwracała uwagi? nie moge teraz znaleźć tego filmiku

tak to ten typek ale ca co ty dostałeś tyle piw ? o,O
Zgłoś
psipsiak 86 2012-04-24, 20:20 1
marc-men psycholog z Ciebie kiepski nie pykam kurtyzanek bo mnie nie stać , ale nastepca Kaszpirowskiego w Tobie dzrzemie potrafisz po dwoch zdaniach na odległość ocenić długość mojego dzyndzelka może i trójki nie mam na przodzie i jeszcze nie "dorosłem" ale bym się nie dowartościowywał zachwalając swoją małżonke na sadolu ,pod filmikiem o materialnej panience.... ale w sumie nie wiem,ja mam małą fujarke i pewnie jeszcze nie stukałem,

poza tym panie dorosły po ostatnim poście widze że nie odróżniasz pojecia materialna dziwka od prostytutki..
Zgłoś
cysio0407 2012-04-24, 20:58
Karql napisał/a:

film

Może to dlatego, że jestem pijany, ale pozytywny filmik

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś
gumis312 2012-04-24, 23:43
BMWswap napisał/a:

to nie jest ten sam typ co wypozyczył bmw i wynajął pokoj w hotelu żeby zaliczyć laskę, która nie niego nie zwracała uwagi? nie moge teraz znaleźć tego filmiku

sadistic.pl/jak-poderwac-kobiete-swoich-marzen-vt99601.htm
Zgłoś
mechatronik 2012-04-25, 22:02
w sobote jade do Lwowa,myślicie że ten przebłysk z dolcami przejdzie ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów