i dobre pomysły
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Muszę to powtórzyć : kobiety to chuje, a ta z filmiku na dodatek jest tępym chujem.
A może Twoja kwintesencja cnoty i zasad moralnych nie jest na tyle atrakcyjna by wzbudzić takie pożądanie u magazyniera w ikei ,aby ten wziął pożyczke w providencie na wypożyczenie bawarki
Jak dorośniesz to może zrozumiesz że kurwy są fajne do pewnego czasu. Wiążąc się z taką na całe życie, lepiej zamontować jej kasę fiskalną i czerpać korzyści finansowe bo innych tutaj nie widzę. Jak rozumiem lubisz ustawiać się w kolejce do pukania swojej kobiety i walić po kimś. Ci z kompleksem małego ptaka, tak na ogół mają. Powodzenia.
Jak dorośniesz to może zrozumiesz że kurwy są fajne do pewnego czasu. Wiążąc się z taką na całe życie, lepiej zamontować jej kasę fiskalną i czerpać korzyści finansowe bo innych tutaj nie widzę. Jak rozumiem lubisz ustawiać się w kolejce do pukania swojej kobiety i walić po kimś. Ci z kompleksem małego ptaka, tak na ogół mają. Powodzenia.
to chyba był jakiś wokalista
tak to ten typek ale ca co ty dostałeś tyle piw ? o,O
marc-men psycholog z Ciebie kiepski nie pykam kurtyzanek bo mnie nie stać , ale nastepca Kaszpirowskiego w Tobie dzrzemie potrafisz po dwoch zdaniach na odległość ocenić długość mojego dzyndzelka może i trójki nie mam na przodzie i jeszcze nie "dorosłem" ale bym się nie dowartościowywał zachwalając swoją małżonke na sadolu ,pod filmikiem o materialnej panience.... ale w sumie nie wiem,ja mam małą fujarke i pewnie jeszcze nie stukałem,
poza tym panie dorosły po ostatnim poście widze że nie odróżniasz pojecia materialna dziwka od prostytutki..
poza tym panie dorosły po ostatnim poście widze że nie odróżniasz pojecia materialna dziwka od prostytutki..
Karql napisał/a:
film
Może to dlatego, że jestem pijany, ale pozytywny filmik
sadistic.pl/jak-poderwac-kobiete-swoich-marzen-vt99601.htm
w sobote jade do Lwowa,myślicie że ten przebłysk z dolcami przejdzie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów