Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W polsce w nie ma rękawiczek?
W UK mamy rękawiczki, ludzie ubierają je nawet jak nie macają
ty mi tam nie pierdol, bo w uk macie islam
ty mi tam nie pierdol, bo w uk macie islam
Mordo w UK masz rekawiczki i szczypce co nie zmienia faktu ze wiekszosc ludzi i tak lapie pieczywa golymi lapami ktorymi dopiero co podlewali sobie odbyty, widzialem kurwa ostatnio malego hindusa co stal nad bulkami i na nie kurwa kichal od tamtej pory chodze do piekarni gdzie wszystko jest za szyba
Mordo w UK masz rekawiczki i szczypce co nie zmienia faktu ze wiekszosc ludzi i tak lapie pieczywa golymi lapami ktorymi dopiero co podlewali sobie odbyty, widzialem kurwa ostatnio malego hindusa co stal nad bulkami i na nie kurwa kichal od tamtej pory chodze do piekarni gdzie wszystko jest za szyba
Wiem kurwa, bo tam żyłem kilka lat w tym landzie obiecanym. Jak to sie mówi niektórzy sie nie chcą integrować z europejskimi bydlakami
Kurwa, ale trzeba być zjebanym biedakiem, żeby kupować przemysłowe odmrażane pieczywo w takich miejscach zamiast w prawdziwej lokalnej piekarni. Sami sobie jesteście winni, że żrecie później macane osranymi rękoma...
Słuchaj, to że ktoś kupuje to pieczywo nie jest niczym złym. Jeśli kogoś stać, to może sobie nawet z piekarni w Paryżu zamawiać codziennie świeże do domu. Chujowe jest to, że taki pacan nie potrafi się zachować.
Ktoś już o tym wspomniał w kom. że dla takich najlepszy jest lek 9x19 parabellum, bo zachowuje się jak ostatni patus i ktoś tylko z wyglądu przypominający człowieka
Kurwa, ale trzeba być zjebanym biedakiem, żeby kupować przemysłowe odmrażane pieczywo w takich miejscach zamiast w prawdziwej lokalnej piekarni. Sami sobie jesteście winni, że żrecie później macane osranymi rękoma...
Kurwa, ale trzeba być zjebanym idiotą, żeby myśleć, że chleb z piekarni jest robiony w sterylnych warunkach. W Gdańsku jest znana i bardzo popularna piekarnia, gdzie piekarze z pieca chleb wypierdalają na podłogę, a o biegających szczurach nie wspomnę. I taki dzban jak ty wpierdala ten chleb z podłogi i śmieje się z innych... chuj cię obchodzi co kto i gdzie kupuje tępa szmato.
Ustawka! Ale rola dziadka dobra.
Malpy teź ubierają rękawiczki na osrane paluchy, jak wynoszą bulki bez placenia, w tym uk?
Zapomniałeś dodać "u was w UK"
Większość ludzi w sklepach właśnie tak się zachowuje, że musi " wymacać " albo wybrać z tyłu, bo to pierwsze jest nie dobre, to z tyłu lepsze, z samego spodu, komedia normalnie, ale weź zwrócić uwagę, że tak właśnie zachowują się ludzie na zakupach i pomijam już fakt sprawdzania daty na opakowaniu, bo to jest ważne w przypadku mięsa, jogurtu, ryby itd, ale grzebanie i szperanie przez stare baby normalnie mnie rozpierdala jak musi kopać jak dzika świnia w kasztanach żeby znaleźć najlepsze 😂
Z tym macaniem masz rację, ale nie do końca. Ja ubieram rękawiczki najpierw i wtedy sprawdzam, a dlaczego? Czasami zostaną 2 chleby upieczone 6 h temu i zostaną dołożone świeże cieplutkie do tego samego kosza. Wiadomo, że chrupiący cieplutki lepszy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów