Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Możecie wierzyć lub nie, ale to autentyczna historia.
Większość ludzi w sklepach właśnie tak się zachowuje, że musi " wymacać " albo wybrać z tyłu, bo to pierwsze jest nie dobre, to z tyłu lepsze, z samego spodu, komedia normalnie, ale weź zwrócić uwagę, że tak właśnie zachowują się ludzie na zakupach i pomijam już fakt sprawdzania daty na opakowaniu, bo to jest ważne w przypadku mięsa, jogurtu, ryby itd, ale grzebanie i szperanie przez stare baby normalnie mnie rozpierdala jak musi kopać jak dzika świnia w kasztanach żeby znaleźć najlepsze 😂
Po to są folie i rękawiczki, wtedy może sobie macać. Takie bydło jak na filmie powinno być poddawane natychmiastowej eutanazji na miejscu przy pomocy pigułki 9mm, aplikowanej prosto do głowy.
W UK mamy rękawiczki, ludzie ubierają je nawet jak nie macają
[ Dodano: 2024-10-22, 19:21 ]
W polsce w nie ma rękawiczek?
W UK mamy rękawiczki, ludzie ubierają je nawet jak nie macają
Malpy teź ubierają rękawiczki na osrane paluchy, jak wynoszą bulki bez placenia, w tym uk?
Po to są folie i rękawiczki, wtedy może sobie macać. Takie bydło jak na filmie powinno być poddawane natychmiastowej eutanazji na miejscu przy pomocy pigułki 9mm, aplikowanej prosto do głowy.
Rękawiczki i folie są dla frajerów. Podobnie jak czerwone światło, ograniczenia prędkości czy spłuczka w toalecie.
W tym miejscu muszę podziękować profesjonalnemu zachowaniu kierowniczki sklepu, która przeprosiła mnie, i grzecznie, acz stanowczo wyjaśniła starej kurwie, co zrobiła nie tak, bo nie wiem jakby to się skończyło.
Kurwa, ale trzeba być zjebanym biedakiem, żeby kupować przemysłowe odmrażane pieczywo w takich miejscach zamiast w prawdziwej lokalnej piekarni. Sami sobie jesteście winni, że żrecie później macane osranymi rękoma...
Gorzej jak piekarz jest sadolem i wyciera dupę gołymi rękoma ,a potem te ręce w ciasto
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów