Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
xMichaUx 2024-10-22, 19:01 11
I jebany kredyciarz powinien dostać kopa na pizde i won!
Zgłoś
donkapusta 2024-10-22, 19:04 102
Kiedyś byłem w chyba w Auchan i gość gołą ręką brał mrożonki. Był z kobitą swoją. Nie zwróciła uwagi. Ja zwróciłem otrzymałem wiązankę mniej więcej treści "chcesz chuju w mordę?" Odpowiedziałem , że jeśli przez to przestanie być brudasem to mogę zaryzykować. Odszedł. mamrocząc pod nosem.
Możecie wierzyć lub nie, ale to autentyczna historia.
Zgłoś
Riikko 2024-10-22, 19:04 12
chyba mial niefajne doswiadczenia ze swoim dziadkiem za mlodego
Zgłoś
mig1988 2024-10-22, 19:08 78
Towar macany, należy do Macanta XD
Zgłoś
patmon 2024-10-22, 19:15 18
Większość ludzi w sklepach właśnie tak się zachowuje, że musi " wymacać " albo wybrać z tyłu, bo to pierwsze jest nie dobre, to z tyłu lepsze, z samego spodu, komedia normalnie, ale weź zwrócić uwagę, że tak właśnie zachowują się ludzie na zakupach i pomijam już fakt sprawdzania daty na opakowaniu, bo to jest ważne w przypadku mięsa, jogurtu, ryby itd, ale grzebanie i szperanie przez stare baby normalnie mnie rozpierdala jak musi kopać jak dzika świnia w kasztanach żeby znaleźć najlepsze 😂
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-22, 19:18 63
patmon napisał/a:

Większość ludzi w sklepach właśnie tak się zachowuje, że musi " wymacać " albo wybrać z tyłu, bo to pierwsze jest nie dobre, to z tyłu lepsze, z samego spodu, komedia normalnie, ale weź zwrócić uwagę, że tak właśnie zachowują się ludzie na zakupach i pomijam już fakt sprawdzania daty na opakowaniu, bo to jest ważne w przypadku mięsa, jogurtu, ryby itd, ale grzebanie i szperanie przez stare baby normalnie mnie rozpierdala jak musi kopać jak dzika świnia w kasztanach żeby znaleźć najlepsze 😂

Po to są folie i rękawiczki, wtedy może sobie macać. Takie bydło jak na filmie powinno być poddawane natychmiastowej eutanazji na miejscu przy pomocy pigułki 9mm, aplikowanej prosto do głowy.
Zgłoś
psyhepl 2024-10-22, 19:19 1
W polsce w nie ma rękawiczek?
W UK mamy rękawiczki, ludzie ubierają je nawet jak nie macają
Zgłoś
onucek 2024-10-22, 19:20 31
Ustawka! Ale rola dziadka dobra.

[ Dodano: 2024-10-22, 19:21 ]
psyhepl napisał/a:

W polsce w nie ma rękawiczek?
W UK mamy rękawiczki, ludzie ubierają je nawet jak nie macają

Malpy teź ubierają rękawiczki na osrane paluchy, jak wynoszą bulki bez placenia, w tym uk?
Zgłoś
donkapusta 2024-10-22, 19:30 14
Mors_Nigra napisał/a:

Po to są folie i rękawiczki, wtedy może sobie macać. Takie bydło jak na filmie powinno być poddawane natychmiastowej eutanazji na miejscu przy pomocy pigułki 9mm, aplikowanej prosto do głowy.

Rękawiczki i folie są dla frajerów. Podobnie jak czerwone światło, ograniczenia prędkości czy spłuczka w toalecie.
Zgłoś
Polak_mały 2024-10-22, 19:30 10
Takie filmy powinni wrzucać bez cenzury, a sąd powinien odrzucać ewentualne skargi. Raz dwa by się ciota nauczyła zachowania w sklepie, jak jeden czy drugi pracodawca by go pogonił. Bohater do słabszego się spruł 😂
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-22, 19:32 30
Chleb niekrojony (krojony jest we folii) i bułki kupuję wyłącznie w sobotę, jak mam wolne. Sklep od 6:00, więc kurwa wstaję o 5:30, żeby od 6:00 wejść przed starymi pierdolonymi moherami i wybrać świeże, nie macane pieczywo. Gdy tylko się spóźnię, już jakaś prukwa, która powinna o tej godzinie być na jakichś roratach w kościele, przebiera w koszyku z bułkami, jakby szukała tej jedynej, najwspanialszej bułki życia! Chuj, że 10 minut wcześniej się wysrała i nie umyła rąk. Raz nie wytrzymałem i taką zjebałem. Wciągnęła powietrze, aż zzieleniała, kurwa, myślę sobie: będzie reanimacja, spierdalam, ale w końcu wypluła, że ona się myje! co sobotę!! dzisiaj też będzie!!! i je tymi rencami! i nie choruje! i mam sobie iść bo milicję wezwie!

W tym miejscu muszę podziękować profesjonalnemu zachowaniu kierowniczki sklepu, która przeprosiła mnie, i grzecznie, acz stanowczo wyjaśniła starej kurwie, co zrobiła nie tak, bo nie wiem jakby to się skończyło.
Zgłoś
maki1981 2024-10-22, 19:35 19
Kurwa, ale trzeba być zjebanym biedakiem, żeby kupować przemysłowe odmrażane pieczywo w takich miejscach zamiast w prawdziwej lokalnej piekarni. Sami sobie jesteście winni, że żrecie później macane osranymi rękoma...
Zgłoś
szaman1991 2024-10-22, 19:39 5
lucas tvvvvvvvvvvvvvvvv
Zgłoś
Zinou0 2024-10-22, 19:41 8
maki1981 napisał/a:

Kurwa, ale trzeba być zjebanym biedakiem, żeby kupować przemysłowe odmrażane pieczywo w takich miejscach zamiast w prawdziwej lokalnej piekarni. Sami sobie jesteście winni, że żrecie później macane osranymi rękoma...

Gorzej jak piekarz jest sadolem i wyciera dupę gołymi rękoma ,a potem te ręce w ciasto
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem