Większość ludzi w sklepach właśnie tak się zachowuje, że musi " wymacać " albo wybrać z tyłu, bo to pierwsze jest nie dobre, to z tyłu lepsze, z samego spodu, komedia normalnie, ale weź zwrócić uwagę, że tak właśnie zachowują się ludzie na zakupach i pomijam już fakt sprawdzania daty na opakowaniu, bo to jest ważne w przypadku mięsa, jogurtu, ryby itd, ale grzebanie i szperanie przez stare baby normalnie mnie rozpierdala jak musi kopać jak dzika świnia w kasztanach żeby znaleźć najlepsze 😂
Wiadomo, że to pieczywo dyskontowe z mrożonek, ustawione na przodzie półki nadaje się jedynie na bufet cygański. Często opierdalam przedstawicieli oraz przedstawicielki rozmaitych bantustanów (ukry, hindusi, czarnuchy). Macają jak krowę po cycach, ale dalsza akcja jeszcze lepsza. Wszystkie te grupy klientów z krajów III-go świata przystawiają bułkę lub drożdżówkę pod mordę i wąchają jadąc całym nosem po powierzchni. Potem trzyma to taki smotruch przez chwilę, rozgląda się i sru z powrotem na półkę. Nie wiem, czy to specjalnie, czy takie wychowanie. Generalnie rów z wapnem dla nich wszystkich. BHP najważniejsze, bo przyjdzie człowiek i się zarazi jakimś kurestwem.
Po to są folie i rękawiczki, wtedy może sobie macać. Takie bydło jak na filmie powinno być poddawane natychmiastowej eutanazji na miejscu przy pomocy pigułki 9mm, aplikowanej prosto do głowy.
ło to, to! to!
Kiedy u nas w końcu zamontują te bezdotykowe systemy przy chlebie... już w prawie całej Europie to widzę. Anie wieczne darcie pizdy o dotykanie chleba, nie zlikwiduje się brudasów do 0 i zawsze się jakiś znajdzie
kurwa juz widze jak wyjmuja chlebki zeby je pomacac i wkladaja je spowrotem xD
Kiedyś byłem w chyba w Auchan i gość gołą ręką brał mrożonki. Był z kobitą swoją. Nie zwróciła uwagi. Ja zwróciłem otrzymałem wiązankę mniej więcej treści "chcesz chuju w mordę?" Odpowiedziałem , że jeśli przez to przestanie być brudasem to mogę zaryzykować. Odszedł. mamrocząc pod nosem.
Możecie wierzyć lub nie, ale to autentyczna historia.
Ja bym nie ryzykował brania chuja w mordę ale co kto lubi
Po to są folie i rękawiczki, wtedy może sobie macać.(...)
Nie zapomnę filmiku z 2020r - głęboki covid, a jakiś Sebix w supermarkecie ściąga maseczkę żeby poślinić jednorazową foliówkę do nakładania pieczywa, bo mu się nie chciała otworzyć.
Ja piernadole...Jebać te wasze folijki, rękawiczki, ściereczki i maseczki. Powaleni jesteście. Nigdy tych rękawiczek skurwiałych nie zakładam. Normalnie łapskiem biorę chleb i się nie pierdolę, ale jak już go macnę, to kupuję, bo towar macany należy do macanta! Proste. Jebać stare baby prądem!
Jakbyś umiał czytać, to byś może zrozumiał, że problem jest z macantami co macają i nie biorą. Jak nie muszę przebierać i nie chcę macać, tylko mogę wziąć co chcę bez dotykania czegokolwiek w koło, to też się nie bawię w folijki bo i po co..