Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Mosze_Borcuch 2024-10-23, 9:04
patmon napisał/a:

Większość ludzi w sklepach właśnie tak się zachowuje, że musi " wymacać " albo wybrać z tyłu, bo to pierwsze jest nie dobre, to z tyłu lepsze, z samego spodu, komedia normalnie, ale weź zwrócić uwagę, że tak właśnie zachowują się ludzie na zakupach i pomijam już fakt sprawdzania daty na opakowaniu, bo to jest ważne w przypadku mięsa, jogurtu, ryby itd, ale grzebanie i szperanie przez stare baby normalnie mnie rozpierdala jak musi kopać jak dzika świnia w kasztanach żeby znaleźć najlepsze 😂

Wiadomo, że to pieczywo dyskontowe z mrożonek, ustawione na przodzie półki nadaje się jedynie na bufet cygański. Często opierdalam przedstawicieli oraz przedstawicielki rozmaitych bantustanów (ukry, hindusi, czarnuchy). Macają jak krowę po cycach, ale dalsza akcja jeszcze lepsza. Wszystkie te grupy klientów z krajów III-go świata przystawiają bułkę lub drożdżówkę pod mordę i wąchają jadąc całym nosem po powierzchni. Potem trzyma to taki smotruch przez chwilę, rozgląda się i sru z powrotem na półkę. Nie wiem, czy to specjalnie, czy takie wychowanie. Generalnie rów z wapnem dla nich wszystkich. BHP najważniejsze, bo przyjdzie człowiek i się zarazi jakimś kurestwem.

Mors_Nigra napisał/a:

Po to są folie i rękawiczki, wtedy może sobie macać. Takie bydło jak na filmie powinno być poddawane natychmiastowej eutanazji na miejscu przy pomocy pigułki 9mm, aplikowanej prosto do głowy.

ło to, to! to!

"baby i dziecka z domów wygnać, chałpy spalić - a chłopom - podziękować"

instrukcja obsługi "Z Ukraińcem na ty"
Zgłoś
chorym 2024-10-23, 13:26
mandaryniak napisał/a:

Kiedy u nas w końcu zamontują te bezdotykowe systemy przy chlebie... już w prawie całej Europie to widzę. Anie wieczne darcie pizdy o dotykanie chleba, nie zlikwiduje się brudasów do 0 i zawsze się jakiś znajdzie

kurwa juz widze jak wyjmuja chlebki zeby je pomacac i wkladaja je spowrotem xD
Zgłoś
GaryP 2024-10-23, 17:34
donkapusta napisał/a:

Kiedyś byłem w chyba w Auchan i gość gołą ręką brał mrożonki. Był z kobitą swoją. Nie zwróciła uwagi. Ja zwróciłem otrzymałem wiązankę mniej więcej treści "chcesz chuju w mordę?" Odpowiedziałem , że jeśli przez to przestanie być brudasem to mogę zaryzykować. Odszedł. mamrocząc pod nosem.
Możecie wierzyć lub nie, ale to autentyczna historia.

Ja bym nie ryzykował brania chuja w mordę ale co kto lubi
Zgłoś
Geraldinio 2024-10-23, 19:33
Mors_Nigra napisał/a:

Po to są folie i rękawiczki, wtedy może sobie macać.(...)

Nie zapomnę filmiku z 2020r - głęboki covid, a jakiś Sebix w supermarkecie ściąga maseczkę żeby poślinić jednorazową foliówkę do nakładania pieczywa, bo mu się nie chciała otworzyć.

Nie oszukujmy się, mamy III WW.
Zgłoś
Novac 2024-10-23, 20:43
Fejk and gej. Przecież to ten ćpun Pasut przebrany za dziadka.
Zgłoś
Andrzejas 2024-10-24, 6:59
Jebać te wasze folijki, rękawiczki, ściereczki i maseczki. Powaleni jesteście. Nigdy tych rękawiczek skurwiałych nie zakładam. Normalnie łapskiem biorę chleb i się nie pierdolę, ale jak już go macnę, to kupuję, bo towar macany należy do macanta! Proste. Jebać stare baby prądem!

Quae nocent, docent
Zgłoś
metalfan 2024-10-24, 12:19 1
rodziu1981 napisał/a:

Kobietę też przez torebkę macacie czy łapiecie jak chłop za cyca konkretnie dłonią?

Ze swoją rób co chcesz, ale innych się nie maca. Jeśli już szukasz analogii
Zgłoś
Rokko 2024-10-24, 21:30
Ja miałem podobną akcję stara pizda wbijała pazury w mandarynki i sprawdzała czy słodkie.A że ja właśnie po mandarynki stałem i czekałem to ja na tym przydybałem więc do niej co kurwa robisz to się zaczęła rzucać.i wyzywać a ja tak bez zastanowienia napiłem jej prosto do ryja takiego zielonego Mela aż ja zatkało 🤮🤮🤮
Zgłoś
Wacław 2024-10-25, 18:32
Sam kiedyś objebałem sobie palce gównem przy podcieraniu się a nie było wody to wytarłem o papier i tak poszedłem po bułki do stokrotki, wybieram zawsze te chrupkie z znaleźć 3 takie bułki to trzeba czasu żeby wybrać z pośród reszty
Zgłoś
mireczek86 2024-10-29, 13:51
Macałby kobiete, artykuły pierwszej potrzeby nie macam .
Zgłoś
Sickboy 2024-10-29, 14:57
Kiedyś w stonce typowy Janusz pakował bułki do 'zrywki' i mu pękła, bułki się wysypały to je pozbierał, wrzucił do innych bułek a sobie wziął nowe, czyste...

Ja piernadole...
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-31, 13:20
Andrzejas napisał/a:

Jebać te wasze folijki, rękawiczki, ściereczki i maseczki. Powaleni jesteście. Nigdy tych rękawiczek skurwiałych nie zakładam. Normalnie łapskiem biorę chleb i się nie pierdolę, ale jak już go macnę, to kupuję, bo towar macany należy do macanta! Proste. Jebać stare baby prądem!

Jakbyś umiał czytać, to byś może zrozumiał, że problem jest z macantami co macają i nie biorą. Jak nie muszę przebierać i nie chcę macać, tylko mogę wziąć co chcę bez dotykania czegokolwiek w koło, to też się nie bawię w folijki bo i po co..

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów