Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[ Dodano: 2024-10-22, 22:25 ]
Kurwa, ale trzeba być zjebanym biedakiem, żeby kupować przemysłowe odmrażane pieczywo w takich miejscach zamiast w prawdziwej lokalnej piekarni. Sami sobie jesteście winni, że żrecie później macane osranymi rękoma...
Ja polecam samemu robić pieczywo. Wcale tak dużo czasu nie zajmuje, a jak się człowiek nauczy, to ciężko znaleźć lepsze nawet w piekarniach.
Pieczony chleb ma kurde twardą skórę potem pognieciony jak szmata leży i to juz niezależnie czy przez rękawicę czy bez.
Zjeby gniotą chleby !
Kiedyś byłem w chyba w Auchan i gość gołą ręką brał mrożonki. Był z kobitą swoją. Nie zwróciła uwagi. Ja zwróciłem otrzymałem wiązankę mniej więcej treści "chcesz chuju w mordę?" Odpowiedziałem , że jeśli przez to przestanie być brudasem to mogę zaryzykować. Odszedł. mamrocząc pod nosem.
Możecie wierzyć lub nie, ale to autentyczna historia.
Kiedyś jak był covid wchodzę do Auchana, na przodzie jest pieczywo, koleś wpada z synem (takim nastoletnim) i synuś do każdej komory wsadza łapę i maca bułki, jak to zobaczyłem to zjebałem gościa, a że jeszcze miałem na twarzy maseczkę (bo to było przy wejściu to tam ubierałem żeby cieć się nie czepiał, a później ściągałem) to dodatkowo zjebałem gościa że nie ma na twarzy maseczki i przez niego ludzie poumierają (choć sam zaraz po tym sam maseczkę ściągnąłem), gość wystraszony przeprosił i opieprzył synka żeby więcej tak nie macał bułek.
Towar macany, należy do Macanta XD
Powiedział mig1988 wyjmując rękę z majtek zalanej w trupa baby lub innego żula.
[ Dodano 2024-10-23, 00:25 ]
Większość ludzi w sklepach właśnie tak się zachowuje, że musi " wymacać " albo wybrać z tyłu, bo to pierwsze jest nie dobre, to z tyłu lepsze, z samego spodu, komedia normalnie
Biorą te z tyłu, bo są świadomi, że z przodu były macane przez pół dnia.
Przecież to ustawka. Sprawdzają reakcje ludzi…
Pewnie, skad filmujacy mialby wiedziec kiedy macnie, zeby zaczac? Skad mogl wiedziec ze staruszek to wychwyci i sie doczepi? Tak czy inaczej, nie maca sie tak.
Chleb niekrojony (krojony jest we folii) i bułki kupuję wyłącznie w sobotę, jak mam wolne. Sklep od 6:00, więc kurwa wstaję o 5:30, żeby od 6:00 wejść przed starymi pierdolonymi moherami i wybrać świeże, nie macane pieczywo. Gdy tylko się spóźnię, już jakaś prukwa, która powinna o tej godzinie być na jakichś roratach w kościele, przebiera w koszyku z bułkami, jakby szukała tej jedynej, najwspanialszej bułki życia! Chuj, że 10 minut wcześniej się wysrała i nie umyła rąk. Raz nie wytrzymałem i taką zjebałem. Wciągnęła powietrze, aż zzieleniała, kurwa, myślę sobie: będzie reanimacja, spierdalam, ale w końcu wypluła, że ona się myje! co sobotę!! dzisiaj też będzie!!! i je tymi rencami! i nie choruje! i mam sobie iść bo milicję wezwie!
W tym miejscu muszę podziękować profesjonalnemu zachowaniu kierowniczki sklepu, która przeprosiła mnie, i grzecznie, acz stanowczo wyjaśniła starej kurwie, co zrobiła nie tak, bo nie wiem jakby to się skończyło.
Jeśli prawdę prawisz to masz srogie natręctwa milordzie!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów