Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co, jakby kierujący zachował szczególniejszą uwagę to zmieniłyby się prawa fizyki a auto zatrzymałoby się w mniej niż 2 sekundy?
kierowca ma zbroje a ty chuju bez samochodu nie masz, więc dalej właź na pasy bez patrzenia w lewo w prawo tak jak uczyli właśnie 20 lat temu
Dobry papuga go wybroni, gowniak nie był pod opieką madki bo ta była zajęta drugim gówniakiem. Ja na miejscu kierowcy wyjebałbym madce jeszcze liścia wychowawczego w pysk.
Matce już raczej wystarczy w tej kwestii. Kierowcy też, choć zawsze widząc takie przejścia jak to na filmie, zastanawiam się co kierowało przegłupem nasadzającym żywopłot albo projektującego nieprzeźroczystą barierkę.
Auta zaparkować w odległości mniejszej niż bodajże 20m od przejścia parkować nie wolno "bo zasłania", ale już bujny żywopłocik czy barierka zasłaniające całkowicie widok przed przejściem to już całkowicie bezpieczne są, czego efekty można teraz oglądać.
Prędzej dziecko powinno zostać odebrane matce niż prawko kierowcy... co za pokurwione czasy.
Po raz pierwszy dałem ci piwo, ale nie przyzwyczajaj się...
Kierowca definitywnie Winny bo miał czas na reakcję widział Kasiu jadę jak jedzie na rowerze i dojeżdżam do skrzyżowania powinien zachować ostrożność
Burek kup sobie wreszcie samochód to zobaczysz jak to jest - a sory pedalażom nie sprzedają aut
Burek kup sobie wreszcie samochód to zobaczysz jak to jest - a sory pedalażom nie sprzedają aut
To możesz mi zasponsorować
Po raz pierwszy dałem ci piwo, ale nie przyzwyczajaj się...
Też Ci dałem piwko, więc luzik, jesteśmy kwita.
jak taka kurwe mala narwana utrzymac miala, widac ze biegnie za nim juz 5 metrow przed pasami to co miala dziedzko w wuzku zostawic zeby skurrrwysyna lapac czy na smyczy go trzymac ??? a kierowcy czemu prawko zabralii? z jakiej racji ??
Najpierw się doucz kretynie gramatyki
poza tym nie ma info jakie tam ograniczenie prędkości, widać, że tam jest jakiś spowalniacz, więc może być dodatkowe ograniczenie prędkości
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów