📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Halman napisał/a:
po chuj to tutaj? wrzuć jeszcze to;
Właśnie się dowiedziałem, że hamlan jest pedałem.
wstawiłeś jakieś gówno dla piw (bo cycata baba) , wytknąłem ci że gówno nawet posypane brokatem to nadal gówno a twoja riposta; halman to pedał. Ile ty masz lat ?
Edziu nie denerwuj się, od dawna wiadomo, że tylko gówna Haltmana lądują na głównej.
Możesz wstawić coś ze średniej półki i ląduje w Suchary, ale gówno zawsze wypłynie na wierzch.
Możesz wstawić coś ze średniej półki i ląduje w Suchary, ale gówno zawsze wypłynie na wierzch.
ooooo... widzę ze temat wyciągnięto z sucharów, edzio to musi mieć dodatkowe punkty za upośledzenie
ale podoba mi się humanitarna opieka moderacji nad osobami wymagającymi takiej szczególnej troski...
zrozumiałem to i obiecuję już nie dręczyć edzia, niech sobie wrzuca filmik z kobietami które stoją obok konia skoro jego umysłowa stulejka tego wymaga
ale podoba mi się humanitarna opieka moderacji nad osobami wymagającymi takiej szczególnej troski...
zrozumiałem to i obiecuję już nie dręczyć edzia, niech sobie wrzuca filmik z kobietami które stoją obok konia skoro jego umysłowa stulejka tego wymaga
Wylizalbym tej babie psioche i stopy
To musi mieć 5000 piw!
co tam 5000? podbijam do 10 000 piw, należy się autorowi tematu inaczej będzie lipa i obciach
nie ma co winic zwierzyny , kazdy by chcial zobaczyc dobre cyce a u niego jedna z niewielu okazji w zyciu
maxkulczyk napisał/a:
nie ma co winic zwierzyny , kazdy by chcial zobaczyc dobre cyce a u niego jedna z niewielu okazji w zyciu
idźcie lepiej na piwo z kumplami, spotkacie prawdziwe dziewczyny, może nawet wam obciągną albo nawet zaruchacie, ja idę a wy kiśnijcie
Ktoś ma link do całości?
TikTok na sadolu. Cycki zakryte, koń też nie szczególny, lepsze akcje jednak z małpami poniżej( tam przynajmniej soundtrack OK)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów