Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@klaszak widać żeś jest jebany gimbus ...
Akurat tak się sklada ze jestem z rocznika który nie uczestniczyli w przedsięwzięciu zwanym gimnazja a z tego co masz w danych profilu jesteś 10 lat ode mnie mlodszy wiec grzecznie kurwa proszę o trochę szacunku i z rozumienia ze nie każdy musi brać wszystko na poważnie pozdrawiam soczystym pie rolę cie w morde
Jak Masz się udzielać na temat Ukrainy to tego nie rób ... Człowieku Ci ludzie walczą o wolność chcą się odłączyć od tej jebanej Putinowskiej propagandy , mieszkam 15 kilometrów od granicy znam trochę Ukraińców są to mądrzy ludzie do tego bieda ich wyniszcza co Oni maja do stracenia,nic My powinniśmy z nich brać przykład a Ty sobie dalej siedz w tej swojej wiosce i komentuj ich bo k**wo nawet im do pięt nie dorastasz
Z naszej historii wiemy co Oni nam wyrządzili , ale w tym przypadku życzę by wygrali bo nie mają nic do stracenia
klaszak napisał/a:
Jak Masz się udzielać na temat Ukrainy to tego nie rób ... Człowieku Ci ludzie walczą o wolność chcą się odłączyć od tej jebanej Putinowskiej propagandy , mieszkam 15 kilometrów od granicy znam trochę Ukraińców są to mądrzy ludzie do tego bieda ich wyniszcza co Oni maja do stracenia,nic My powinniśmy z nich brać przykład a Ty sobie dalej siedz w tej swojej wiosce i komentuj ich bo k**wo nawet im do pięt nie dorastasz
Z naszej historii wiemy co Oni nam wyrządzili , ale w tym przypadku życzę by wygrali bo nie mają nic do stracenia
obronca banderowcow sie znalazl. Mnie osobiscie ich wolnosc grzeje w dupie to mam moga zdychac z glodu jak za stalina.
Jeżeli chodzi o spine to myslalem ze jest to portal o zabarwieniu humorystycznym wiec i ja żartuje
A jak ktoś chce pomoc Ukraińcom to niech zapierdala do Kijowa i dowiezie im trochę wachy do koktajli Molotowa a nie wali sprute przez internet do ludzi których nawet się nie zna
Dla tych, którzy nie wiedzą kto to banderowcy, niech sprawdzą na wikipedi Rzeź wołyńska, gdzie zginęło 50-60 tysięcy Polaków.
Ukraińcy to zwierzęta. Nie jesteśmy im nic winni. Nie są naszymi braćmi, ani nawet kolegami. Ich narodowym wrogiem nr 1 są "lachy", czyli my, Polacy. Zawsze nas tępili gdy tylko mieli ku temu sposobność.
Przykładem jest choćby rzeź Wołynia w 1943 dokonana przez OUN i UPA (do których wprost odwołuje się Swoboda).
Ukraińcy popisali się bestialstwem w czasie powstania w Warszawie (z batalionów policyjnych SS, tzw Ostbatailonen), tak, że sam gen.Guderian prosił Hitlera o wycofanie ich jednostek z Warszawy z powodu ich barbarzyństwa, które raziło nawet SS-manów ( przebijali Brygadę Dirlewangera, a sam von dem Bach był 'zadziwiony' ich postawą!!!).
Ukraińcy masowo zgłaszali się do służby w 14.Dyw.Gren.SS "Galizien", która to w 1944 wymordowała całą polską miejscowość Huta Pieniacka.
Jednostki wydzielone z tej dywizji walczyły z naszymi partyzantami na wschodzie kraju, po drodze pacyfikując każdą polską wieś.
Po wojnie UPA harcowało na naszym Podkarpaciu i walczyło z polskim podziemiem, niejednokrotnie sprzymierzając się z komuchami.
To tylko przykłady z II wojny, a przykładów z czasów wcześniejszych byłoby znacznie więcej. Skoro dla kogoś Ukraińcy są fajni, to niech równie dobrze liże jaja Niemcom, Sowietom, Mongołom, czy Talibom...
Owszem, studiując poznałem ludzi pochodzących z wielu krajów, najwięcej z byłego ZSRR. Znam kilku rodowitych Ukraińców i kilka Ukrainek (śliczne dziewczyny), do tego znam Polaków z Ukrainy. Z niektórymi z nich mieszkałem w jednym akademiku, więc miałem sposobność poznać ich, i poduczyć ich języka. Różnią się od nas zasadniczo. Wiem co mówię. A Ty człowieczku naucz się ortografii i interpunkcji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów