📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
To raczej nie Mordor tylko Isengard.
Mimo wielu negatywnych głosów ja trzymam za nich kciuki, żeby im się udało. Osobiście znam kilku Ukraińców i złego słowa o tych ludziach bym nie powiedział. Chcą wyrwać się spod kacapów ale sami przyznają, że nie mają pojęcia co dalej.
Mimo wielu negatywnych głosów ja trzymam za nich kciuki, żeby im się udało. Osobiście znam kilku Ukraińców i złego słowa o tych ludziach bym nie powiedział. Chcą wyrwać się spod kacapów ale sami przyznają, że nie mają pojęcia co dalej.
Proszę o przeniesienie do czarnych fotek.
bankurwazaco napisał/a:
Proszę o przeniesienie do czarnych fotek.
Przecież jest w Czarnych Fotkach, malkontencie pieprzony
To raczej nie Mordor tylko Isengard.
Faktycznie, jako znawca dzieł Tolkiena i wszelakiej literatury na temat Śródziemia to się nie popisałem. Nie mogę już edytować tematu, masz piwo.
Jak dla mnie to Berkut i demonstranci powinni sobie wyznaczyć delegacje i urządzić bitwę na rymy albo w breakdence (dla niewiedzących taniec na głowie) czy chociażby kto puści głośniejsze go bąka. A tak w ogóle nie zaczello się to ze zabrali im dostęp do Neta ?
Więcej tagów dojeb na drugi raz.
@klaszak widać żeś jest jebany gimbus ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów