📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
fejk on już po tej 2 raczej tam nic nie ma
Głupia mała kurwa.
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
mi siostrzeniec tak skoczył jak leżałem. Wydarłem sie na niego, on nie rozpłakał i to ja byłęm ten zły podczas gdy w boleściach zwijałem się do pozycji embrionalnej. Cały dzień mnie później jaja bolały
Pewnie mało kto sobie zdaje sprawy z tego, że uderzenie w jądra to większy ból niż ten przy porodzie, więc takie żarty nawet jeśli nie są specjalnie i planowane to wpierdol się należy.
Najlepszy środek antykoncepcyjny.
Pewnie mało kto sobie zdaje sprawy z tego, że uderzenie w jądra to większy ból niż ten przy porodzie, więc takie żarty nawet jeśli nie są specjalnie i planowane to wpierdol się należy.
kto Ci to powiedział?
@Hexe Anna Grodzka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów