Jeżeli ktoś nie pojmuje, dlaczego nie wolno wyprzedzać na skrzyżowaniu, to właśnie dostał odpowiedź.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dogonić,zastrzeli,samochód spalić
Hrabia Drapula napisał/a:
dogonić,zastrzeli,samochód spalić
Dogonic, zastrzelic, zwloki zbeszczescic, spalic, zakopac, odkopac, sklonowac, zastrzelic, zbeszczescic, spalic, zakopac, odkopac, sklonowac itd...
jednak po coś te paski na drodze są
@te paski to taki tunning ulicy ...taki wiejski
Kara za wyprzedzanie przed przejściem dla pieszych lub skrzyżowaniu 500 zł 10 pkt. jednak dziennie widuje często takie przypadki. Czasami się zastanawiam jak niektórzy ludzie otrzymują prawko, bo kobiety to wiadomo pociągna druta i gotowe. Za wyprzedzanie na takich odcinkach powinno być co najmniej 1000 zł kary to może idiot[k]a by się nauczył[a].
ten film na gorze w ogole nie zwiazany z tematem, smialo moge powiedziec ze to najgorszy filmik w miescie jaki ostatnio widzialem
no i od razu bym się nawet nie pierdolił tylko wysłał nagranie na policje. Takich idiotów trzeba eliminować zza kółka bo teraz się udało bo powolutku wyjeżdżał. Za miesiac zrobi tak samo na przejściu dla pieszych i pierdolnie na miejscu człowieka. Dokładnie tak jak dzisiaj koło mnie typ kobiecine na pasach sprzątnął. Tak jej zajebał, że auto 15m za przejściem się zatrzymało a o babce nie wspomne.
Pobierowo, skrzyżowanie na Żodyń i Siedlec na drodze do Wolsztyna w kierunku Poznania. Norma i standard ; P Jak znajdę to wrzucę film gdzie rolnik kombajnem wyprzedzał.
calosc pewnie ma 2 dno. nie zebym debila bronil (niewiem skad te zapedy rajdowe w wiekszosci dostawczakow) ale znajac polskie drogi typ pewnie jechal ostatnie 10km za jakims slimakiem wlokacym sie 20-40km/h na dozwolonej 80tce i go wkoncu chuj strzelil
film z miejscowości gdzie w nazwie jest dużo literek "o" pOwOdOwO dam piwo tylko dlatego ze wiem gdzie jest te miejsce ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów