📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest ten moment, kiedy nie uważałeś na biologi i przestraszyłeś się dużego glonojad
intermag napisał/a:
I to jest ten moment, kiedy nie uważałeś na biologi i przestraszyłeś się dużego glonojad
Potem i tak będzie opowiadał laskom, jak to przeżył starcie z zajebicie wielkim rekinem.
SupremeLeader napisał/a:
Potem i tak będzie opowiadał laskom, jak to przeżył starcie z zajebicie wielkim rekinem.
Zarlaczem planktonowym.
Co jak co ale kumpli to ma zajebistych, takich niezapomocnych...
Co za nieatletyczna ciota... ja w koszmarach lepiej nawiguje czaso przestrzen jak mnie jakie zlo goni i nie mam spodni na dupie
zaszh napisał/a:
Kumple pewnie wiedzą, że ten w wodzie mu nic nie zrobi. A może ten pacan na burcie też to wie, tylko w chuja leci dla nagrania filmiku?
zaszh napisał/a:
Jest taki rodzaj kumpli, że wrogowie nie sa ci już do niczego potrzebni.
Przecież to chyba rekin wielorybi, który się żywi planktonem z tego co pamiętam.
No i co z tego, że żywi się planktonem? Jakby mu do dzioba wpadła taka płotka to by ją wypluł?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów