18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Perdition 2009-04-08, 0:53
E tam inteligencja, mnie poraża a raczej przeraża fryz tej pani, nie wiem czemu kobiety o takich poglądach noszą takie szpecące fryzury.
Zgłoś
s................3 2009-04-08, 0:58 1
bo bardziej ich oszpecic nie mozna
Zgłoś
troyak 2009-04-08, 1:03
yyyyy ale że co ?
Zgłoś
rrdzony 2009-04-08, 1:17 2
@perdition - skinhead girl, taka subkultura po prostu
Zgłoś
w300i 2009-04-08, 2:17
Perdition, małpka się to nazywa straszliwie to wygląda ;p ale cóż jak laską się podoba

co do fory to nic tam takiego nie widze po prostu głupią mine koleś zrobił... norma
Zgłoś
.................. 2009-04-08, 8:47 1
Czy to pochód homoseksualistów?
Zgłoś
rrdzony 2009-04-08, 13:45 1
nie. rasistów miasta.gazeta.pl/wroclaw/3292000,35768,4004000.html?back=/wroclaw/1,35... tylko oni mają takie ryje
Zgłoś
Perdition 2009-04-08, 18:39
Wiem że to noszą skinheadówki, ale to obrzydliwe. Wygląda jak facet albo i jeszcze gorzej.
Zgłoś
grauper 2009-04-08, 19:57
fajnie to wygląda xd czego chcecie XD ( aczkolwiek bym sie z takowa nie umówił xd)
Zgłoś
Pomocnik Św. Mikołaja 2009-04-08, 23:11 3
czy to ważne jak wyglądają jak i tak mają w głowie ostro nasrane
Zgłoś
w300i 2009-04-09, 2:39
tutenchamonka, a znasz jakąś ? że takie wnioski wysnuwasz ? czy po prostu w żydorczej przeczytałaś i pierdolisz głupoty

Ja znam osobiście trochę dziewczyn z małpkami i na pewno miała byś im czego pozazdrościć
Zgłoś
B................a 2009-04-09, 12:09
zwłaszcza, że nie tylko skinhead girls je noszą, niektóre punkówy też . ale jak to się mówi, nie szata zdobi człowieka . przynajmniej nie maja takich kudłów, jak te gotki z filmików, co łatwo za nie złapać i powykręcać łbem
Zgłoś
S................u 2009-04-09, 12:50
Znam kilku skrajnych prawiczków i wszyscy z nich, prócz gównianych poglądów ma gówno pod czapką. W większości to zakompleksione tępe gnojki.
A ta laska to koszmar. Ma gębę jak by ją ktoś wysrał...
Zgłoś
Perdition 2009-04-09, 12:58
Co kto lubi, nie chciałbym się spotykać z dziewczyną która wygląda jak facet, nawet gdyby była ajnsztajnem. Znam trochę takowych dziewcząt, inteligencją tez nie grzeszą, ale może to tylko wyjątki...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem