📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Z ta polską myślą techniczną to żeś trochę przesadził. Fiat 126 p był produkowany na licencji włoskiej, wiadomo od 1973 roku Polacy wprowadzili wiele innowacji w tej rajdowej maszynie, ale to nie zmienia faktu że konstruktorami byli Włosi.
@ dzarul
oj tam oj tam.. logo na kierze fsm jest? jest... wiec jest i polska mysl techniczna
oj tam oj tam.. logo na kierze fsm jest? jest... wiec jest i polska mysl techniczna
Widzialem ze dwa egzemplarze w Anglii, a ze Australia jest byla kolonia brytyjska wiec samochody tutaj rowniez maja kierownice po prawej stronie
Widzialem ze dwa egzemplarze w Anglii, a ze Australia jest byla kolonia brytyjska wiec samochody tutaj rowniez maja kierownice po prawej stronie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów