📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
tak to jest jak dobierają ludzi z 2, 3 i kolejnych naborów na studia ...
Film nagrany przez: Montaż przez.. ja kurwie. Te rzygowiny nawet na miano "filmiczku" nie zasługują.
Oglądałem do końca, i na końcu można przeczytać:
"Montaż: Sebastian B.
sebo199614"
Ktoś mi powie co on montował, chyba efekty nagrywania kalkulatorem robił.
"Montaż: Sebastian B.
sebo199614"
Ktoś mi powie co on montował, chyba efekty nagrywania kalkulatorem robił.
Jaki to typ upośledzenia jest - te trzęsące się łapy? Wrodzone, czy alkoholizm?
no dobra ale co mu wyjebalo w ryja? chuja widac co tam uciera ,moze styropianowego stolca?
dokładniejszy opis zdażenia
najciekawsze fragmentu to:
oraz
najciekawsze fragmentu to:
Cytat:
Doktorant z Wrocławia, który asystował przy eksperymencie, jest w najcięższym stanie.
- Ma oberwany palec, wybite zęby i poważne poparzenia
oraz
Cytat:
Przed godz. 15 Biuro Prasowe Politechniki Wrocławskiego poinformowało jednak, że "na szczęście nie potwierdziła się informacja podana przez policję, że student prowadzący pokaz ma wybite zęby".
@up zdarzenia?
@topic a jak komuś się śpieszy to od kiedy ma oglądać? można się spieszyć, ale komuś się spieszyć może co najwyżej kolega kawalerzysta
@topic a jak komuś się śpieszy to od kiedy ma oglądać? można się spieszyć, ale komuś się spieszyć może co najwyżej kolega kawalerzysta
ZAJEBISTE... napisy końcowe ;/
Zajebistą tam macie Politechnikę. Później taki "inżynier" będzie pracował z podobnym skutkiem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów