📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
kiedyś nie wyjąłem klucza z wrzeciona. i prawie dostałem nim w ryj. usłyszałem tylko świst za uchem i huk uderzającego klucza.
tutaj to wyglada na stalowy walek to co spadlo po rozmiarze sadze ze wazyl pare kg:p
Raczej mi to wygląda na ujebaną szczękę od wrzeciona lub pęknięte mocowanie narzędzia od rewolweru (tylko gdzie narzędzie poleciało?), ale nie widać za dobrze, bo słaba jakość.
Jak pracodawca uzna, że maszyna rozjebana z winy pracownika to nasz worker się do końca życia nie wypłaci. Chyba, że sprzeda dom.
A jak się nie umie to się za robotę nie zabiera. Mi się nigdy takie coś nie zdarzyło
A jak się nie umie to się za robotę nie zabiera. Mi się nigdy takie coś nie zdarzyło
login095 napisał/a:
Jak pracodawca uzna, że maszyna rozjebana z winy pracownika to nasz worker się do końca życia nie wypłaci. Chyba, że sprzeda dom.
Dupcysz fleki, maszyny ubezpieczamy od takich oszołomów, żeby szybko były pieniążki na serwis. Przestój twój wróg. A pracownik pewnie nagane dostanie, chyba że szefu ma w zapasie operatorów na pęczki
Skąd Wy to wszystko wiecie? Albo ja jestem jakiś tępy i przeoczyłem dział "obrabiarki CNC" w dziale wiedzy ogólnej przy dorastaniu.
No chyba, ze wszyscy wyżej po technikum/polibudzie.
spitz napisał/a:
Skąd Wy to wszystko wiecie? Albo ja jestem jakiś tępy i przeoczyłem dział "obrabiarki CNC" w dziale wiedzy ogólnej przy dorastaniu.
Jest jeszcze opcja , że pracują nie wszyscy chodzą do gimnazjum czy studiują.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów