Łódź.
Łódź.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli samochód jedzie główną to rowerzysta nie ma pierwszeństwa wjazdu. W tym przypadku niestety kierowca miał znak A7 przed przejazdem
no i co chciales mi udowodnic? ze mam racje. tak wiem ze mam. typo pierdoli ze baba nie miala pierwsszenstwa jak wyraznie miala
Jebane bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby chuj na chuju stawał to musze przejechać. Po chuj się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wypierdalać z drogi bo jadę! Głupia cipa, madka pOlka z kaszojadem.
No tylko ze nie ma pierwszenstwa.
[ Dodano: 2024-07-11, 17:22 ]
ona nie miała pierwszeństwa, pierwszeństwo ma tylko pieszy, rowerzysta musi ustąpić
Pieszy tez ma chuj a nie peirwszenstwo Pierdolone zjeby. PAtrzcie w przepisy, a nie to co naopowiadal wam pinokio.
Mam pierwszeństwo i co mi pan zrobisz?
Kurwa właśnie że nie mają pierwszeństwa, wszyscy wy jesteście kierowcami a nawet przepisów nie znacie. Wbijcie sobie do łbów że rowerzysta ma pierwszeństwo jak droga rowerowa idzie wzdłuż drogi którą jedziesz, i ty skręcasz w prawo a on jedzie prosto, to musisz ustąpić. Jak droga rowerowa przecina w poprzek twoją drogę jako kierowcy to obowiązuje zasada kto pierwszy na przejeździe ten lepszy i ma pierwszeństwo. Jak on już wjechał na to to oni nie mogą wpierdolić mu się przed maskę. Wymusili pierwszeństwo. Rowerzysta to nie jebany pieszy któremu musisz ustąpić jak tylko zbliżać zacznie się do drogi.
Jebane bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby chuj na chuju stawał to musze przejechać. Po chuj się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wypierdalać z drogi bo jadę! Głupia cipa, madka pOlka z kaszojadem.
Też tak wbijam. W tym roku już 4k z odszkodowania. Mi nic nie jest a rowerek ma nowy osprzęt i dorzuciłem sobie do ps5. Będziemy tak wjeżdżać gdy nie ma zagrożenia życia i kosić sianko mordeczko 👌😁
tak wlasnie uswiadomiles nas ze jestes idiota
ty kurwa downie, weź to przeczytaj jeszcze co tu napisane jest
ksp.policja.gov.pl/wrd/aktualnosci/122218,PIERWSZENSTWO-NA-PRZEJEZDZIE...
"Przepisy ustawy Prawo o ruchu drogowym nakładają na kierujących pojazdem obowiązek, aby zbliżając się do przejazdu dla rowerów zachowali szczególną ostrożność i ustąpili pierwszeństwa kierującemu rowerem, który już znajduje się na tym przejeździe, a nie, gdy na ten przejazd wjeżdża! Natomiast, gdy pojazd skręca w drogę poprzeczną, ma obowiązek zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa kierującemu rowerem, który jedzie na wprost po jezdni, pasie ruchu dla rowerów i drodze dla rowerów."
Też tak wbijam. W tym roku już 4k z odszkodowania. Mi nic nie jest a rowerek ma nowy osprzęt i dorzuciłem sobie do ps5. Będziemy tak wjeżdżać gdy nie ma zagrożenia życia i kosić sianko mordeczko 👌😁
Nagraj cos na sadola, może będzie hard.
Chyba, że jak w tym przypadku, przejazd prowadzi wzdłuż drogi z pierwszeństwem.
No właśnie że nie. Jeśli droga rowerowa jest na drodze, częścią jezdni to tak, a to jakaś zjebana ścieżka obok jest co popierdala przy chodniku
tylko, że ma pierszeństwo jak znajduje się już na przejeździe, jak dojeżdża to nie ma pierszeństwa - tak czy siak lepiej uważać
Zapędziłeś się z tym osądem panie. Myślisz, że taka k0bieta rozważa przepisy ruchu drogowego? Ona poprostu jedzie. Kółka robią wrrr...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów