Łódź.
Łódź.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ona nie miała pierwszeństwa, pierwszeństwo ma tylko pieszy, rowerzysta musi ustąpić
jak dojeżdża to nie ma pierszeństwa ale ma pierszeństwo jak znajduje się już na przejeździe, a tutaj tak właśnie było więc poczytaj kodeks i nie pierdol głupot.
Zapędziłeś się z tym osądem panie. Myślisz, że taka k0bieta rozważa przepisy ruchu drogowego? Ona poprostu jedzie. Kółka robią wrrr...
Ważne, że się zgadzamy.
Też tak wbijam. W tym roku już 4k z odszkodowania. Mi nic nie jest a rowerek ma nowy osprzęt i dorzuciłem sobie do ps5. Będziemy tak wjeżdżać gdy nie ma zagrożenia życia i kosić sianko mordeczko 👌😁
No i gitara może jak wpierdolisz się pod 4 ośkę matce dadzą 8k .Dobry biznesmen z Cb
Jebane bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby chuj na chuju stawał to musze przejechać. Po chuj się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wypierdalać z drogi bo jadę! Głupia cipa, madka pOlka z kaszojadem.
Jak się pod tira wpierdolisz co ci wymusi to zmienisz zdanie XD
A rowerzyści? Przepisy nie wskazują jednoznacznie jak mają się zachować, ale nie mogą na przejazd wjeżdżać z taką samą prędkością, z jaką poruszają się po drodze dla rowerów, bez upewnienia się, że ich wjazd nie spowoduje niebezpiecznej sytuacji!
Jebane bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby chuj na chuju stawał to musze przejechać. Po chuj się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wypierdalać z drogi bo jadę! Głupia cipa, madka pOlka z kaszojadem.
Jedyny sensowny wpis . Jakbym ja tak na pewniaka jechał samochodem , rowerem , hulajnogą bo mam pierwszeństwo/zielone to pewnie już trzecie wskrzeszenie przerobione byłoby . Nekromancja tania nie jest .
Jak się pod tira wpierdolisz co ci wymusi to zmienisz zdanie XD
Pod tiry nie wjeżdżam 👌
[ Dodano 2024-07-11, 20:22 ]
Nagraj cos na sadola, może będzie hard.
Nie będzie mordeczko. Składam się z gumy i magii 🕺
Przejeżdżałem tędy z dobra godzinę po fakcie jak już policja stała. Kierowca do utylizacji a kto myśli inaczej, to cegła ci w głupi ryj i kamień w potylicę twojego syna, bo to i tak nie wyjdzie już na człowieka jak ojciec jest debil. Przepis jest przepis, na budowie jak cegły latają to też byś bez kasku chodził bo cegła powinna się zapytac najpierw czy może już spadać? Póki nie było internetu to tylko matka i sąsiad wiedzieli żeś debil i patol.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów