Łódź.
Łódź.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pod tiry nie wjeżdżam 👌
Nie będzie mordeczko. Składam się z gumy i magii 🕺
Jak prezerwatywa
Jak prezerwatywa
Dokładnie! Dlatego jestem niezniszczalny:)
[ Dodano 2024-07-11, 20:27 ]
Co niektórzy chcieliby mi dosrać swoim zwyrolskim sadolkowym humorem ale to nie możliwe. Kiedy ja zawijałem trupy do wora z drogi wy sraliście w pieluchy 😁😁😁
I jeszcze te rowery.
Tam masz znak a właściwie dwa znaki C-16 i C-13, które informują jak należy się przemieszczać po drodze. Są dwie kombinacje tych znaków, przedzielone w pionie i poziomie. Znak przedzielony poziomo( piesi u góry znaku a rower na dole) informuje ze piesi i pedalarze moga jechac całą szerokością drogi. Znak przedzielony pionowo informuje, że piesi i pedalarze mogą się poruszac wyznaczonymi stronami tej drogi.( ale zazwyczaj i tak jeżdżą/chodzą jak chcą)
Warto pamiętać że ten znak podzielony w poziomie w zależniści od tego kto jest u góry informuje kto na kogo musi bardziej uwazać. A co do mamusi: "patrz synku, nigdy tak nie rób" madka pokaże
Art 27 Kodeksu ruchu drogowego się kłania
No I chuj w dupę kierowcy pedalowi co nie zna się na znakach, oby mu zabrali prawko kurwie jebanej, a pani się należy odszkodowanie
A jakie masz tam znaki? 🤣
Kierowca samochodu miał pierwszeństwo.. Art. 27 Kodeksu ruchu drogowego..
Taka jest właśnie znajomość przepisów bezmózgiego spoleczeństwa .. nie dosyć, że nie zna przepisów to jeszcze wyzywa kierowcę
Rodzice muszą być z ciebie dumni 🤣🤣
Jebane bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby chuj na chuju stawał to musze przejechać. Po chuj się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wypierdalać z drogi bo jadę! Głupia cipa, madka pOlka z kaszojadem.
Nie zesraj się
A jakie masz tam znaki? 🤣
Kierowca samochodu miał pierwszeństwo.. Art. 27 Kodeksu ruchu drogowego..
Taka jest właśnie znajomość przepisów bezmózgiego spoleczeństwa .. nie dosyć, że nie zna przepisów to jeszcze wyzywa kierowcę
Rodzice muszą być z ciebie dumni 🤣🤣
Moi niekoniecznie, za to twoja mama mnie zawsze chwali po dobrym jebanku i się zastanawia kiedy alpax znajdzie w końcu pracę zamiast czytać kodeks ruchu drogowego
Jebane bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby chuj na chuju stawał to musze przejechać. Po chuj się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wypierdalać z drogi bo jadę! Głupia cipa, madka pOlka z kaszojadem.
Z jednej strony racja, ale z drugiej, to ta kurwa w a klasie, co miała doskonałą widoczność przy tym przejściu, powinna dostać dożywotni zakaz prowadzenia samochodów. Ślepa pizda
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów