Łódź.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
Łódź.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebane bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby chuj na chuju stawał to musze przejechać. Po chuj się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wypierdalać z drogi bo jadę! Głupia cipa, madka pOlka z kaszojadem.
Szacun dla kobiety, takie poświęcenie, żeby nauczyć dziecko żeby nie wpierdalać się na drogę bez rozglądania
panpanczan napisał/a:
Jebane bezmózgi. Zero instynktu zamozachowawczego. Jak mam pierwszeństwo! I choćby chuj na chuju stawał to musze przejechać. Po chuj się rozglądać? Przecież mam pierwszeństwo! Wypierdalać z drogi bo jadę! Głupia cipa, madka pOlka z kaszojadem.
Nic, tylko wysiąść i zasadzić jej w żope po same kule.
mygyry napisał/a:
Szacun dla kobiety, takie poświęcenie, żeby nauczyć dziecko żeby nie wpierdalać się na drogę bez rozglądania
Popatrzała się w lewo, auto zapewne widziała ale co tam ja mam pierwszeństwo. Głupia CIPA, uczy dziecko jak szybko stracić życie.
ona nie miała pierwszeństwa, pierwszeństwo ma tylko pieszy, rowerzysta musi ustąpić
fedorek napisał/a:
ona nie miała pierwszeństwa, pierwszeństwo ma tylko pieszy, rowerzysta musi ustąpić
tak wlasnie uswiadomiles nas ze jestes idiota
fedorek napisał/a:
Chyba, że jak w tym przypadku, przejazd prowadzi wzdłuż drogi z pierwszeństwem.
Kurwa jacy ludzie są zero-jedynkowi. Pedalarze - "zawsze mamy pierwszeństwo", puszkarze - "pedalarze nigdy nie mają pierwszeństwa".
Jebać Stalina (i jego potomków) za to jak rozpierdolił ten naród.
Przecież to ordynarna próba wymuszenia odszkodowania. Pinda jeszcze się zatrzymała i nadstawiła, żeby nie bolało za bardzo.
Maly753 napisał/a:
Cipa, na pasach się schodzi z rowera i go przeprowadza do chuja
Tam masz znak a właściwie dwa znaki C-16 i C-13, które informują jak należy się przemieszczać po drodze. Są dwie kombinacje tych znaków, przedzielone w pionie i poziomie. Znak przedzielony poziomo( piesi u góry znaku a rower na dole) informuje ze piesi i pedalarze moga jechac całą szerokością drogi. Znak przedzielony pionowo informuje, że piesi i pedalarze mogą się poruszac wyznaczonymi stronami tej drogi.( ale zazwyczaj i tak jeżdżą/chodzą jak chcą)
Maly753 napisał/a:
Cipa, na pasach się schodzi z rowera i go przeprowadza do chuja
Ona jest na przejściu rowerowym prawnie może go pokonać na rowerze. A co do zsiadania to durny przepis bo nie problemem jest czym pokonujesz przejście a problemem jest to że się ludzie nie zatrzymują i nie rozglądają. Równie dobrze można i pieszo wtargnąć na przejście. Ja się zatrzymuję rowerem rozglądam i jak jest wolne jadę nawet przed radiowozem i mi jeszcze mandatu nie dali. Ale dwa razy mało autem debila na pasach nie rozjechałem który tylko mignął przez pasy.
Stać go na Mercedesa, to nie będzie się zatrzymywał przed byle rowerzystą.
m.youtube.com/watch?v=vnq2RVffs1o&pp=ygUxY3phcm5lIGdhcm5pdHVyeSBqZ...
[ Dodano 2024-07-11, 16:38 ]
[ Dodano 2024-07-11, 16:38 ]
dirty_pig napisał/a:
tak wlasnie uswiadomiles nas ze jestes idiota
Jeśli samochód jedzie główną to rowerzysta nie ma pierwszeństwa wjazdu. W tym przypadku niestety kierowca miał znak A7 przed przejazdem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów