Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Wydaje mi się że koleś po lewej ma większego kutasa, bo gra zdecydowanie większą część.
Btw, ciekawe czy przeszli dalej
Btw, ciekawe czy przeszli dalej
Jak będę chciał oglądać pedalskie programy dla jebanych ciot, to sobie kurwa na pudelka wejdę...
to nie jest taniec tylko jakieś chuj wie co. niedługo sztuczka z wyrywanym palcem bedzie tańcem
Uuu. Jak chłopaczek jest z Bergen, to pewnie jak dorośnie będzie podpalał kościoły.
Varg is amused.
Varg is amused.
to jest portal dla sadystów czy dla pedofilów, że takie gówna wrzucacie?
Młody frajer zerżnął motywy od kolesi, którzy są w tym zajebiści. Pedo mu w dupe.
I po to ja kurwa nie śpie w nocy?
Żeby zobaczyć jak Indiana Jones gra na elektronicznym pianinku?
Żeby zobaczyć jak Indiana Jones gra na elektronicznym pianinku?
zapierdala jak cygan na rowerze
Pisz po polsku, nie farmer, a wieśniak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów