Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
nie wieśniak, bo możesz sobie pochodzić z miasta i być wieśniakiem, mówi się rolnik.
chybeck napisał/a:
nie wieśniak, bo możesz sobie pochodzić z miasta i być wieśniakiem, mówi się rolnik.
jak to się mówi: "wieśniak to nie pochodzenie, a stan umysłu". Jest jeszcze jedno słuszne stwierdzenie: "Cham ze wsi wyjdzie, ale wieś z chama nigdy"
WIELKI BIAŁY NAPIS
Nie napiszę wieśniak, bo kadetem tera nie przyjechał. Poza tym chłopak normalny jest więc nie ma sensu go obrażać. : )
Geniusz!
nawet dobrze, że ktoś to wrzucił tutaj, bo bym nie wiedział o jego istnieniu
nawet dobrze, że ktoś to wrzucił tutaj, bo bym nie wiedział o jego istnieniu
chłopak nieżle sobie radzi.
JEDNAK:
Najbardziej sadystyczne na Sadistic.pl jest wrzucanie właśnie takich filmików.
JEDNAK:
Najbardziej sadystyczne na Sadistic.pl jest wrzucanie właśnie takich filmików.
taaa i to jest sadystyczne, jakis gej z nieogolonym wąsem nakurwiający na kejbordzie.... żal....
Przynajmniej to jest jakiś talent. A Magda Welc pokazała jak się płacze, żeby wygrać.
Miało być szokujące to jest.
Uprzedzenia do wieśniaków/farmerów macie, że musicie go obrażać i tym samym się dowartościować? Koleś wymiata, jeśli to naprawdę jest jego improwizacja, to szczena opadając połamała mi klawiaturę :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów